امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موشک ضد کشتی روسی موسکیت 3 ام 82 یا اس اس ان 22 سان برن

#1
مطالعه این مقاله رو به افرادی که فکر میکنن ناوهای امریکایی شکست ناپذیرند توصیه میکنم .در این مقاله قصد دارم به معرفی مخربترین و وحشتناک ترین موشک ضد کشتی عملیاتی حال حاضر جهان بپردازم.موشک کروز ضد کشتی روسی موسکیت 3ام82 با کد ناتوی : اس اس ان 22 سان برن .

این موشک با بیشینه سرعت سه برابر صوت ( 1020 متر بر ثانیه!!!) و بیشینه ارتفاع پرواز 20 متر و یک سر جنگی مخرب 300 کیلویی میتواند برای هر کشتی جنگی در حکم یک کابوس واقعی باشد .این موشک در اختیار 4 کشور روسیه اوکراین چین و ایران است. روسیه با این موشک توانایی در خطر انداختن ناوگان ناتو در دریای سیاه و اقیانوس آرام را دارد . چین نیز با مسلح کردن موشکهای سان برن با کلاهک های اتمی و هدف رفتن آنها یه سوی جزیره تایوان کابوس یک جنگ اتمی را آغاز کرده است .
ایران نیز با استفاده از این موشک توانایی نابود کردن کلیه شناورهای بیگانه در خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز را دارد .
برد موشک در حدود 120 کیلومتر است و برنامه های ارتقا برد آن یه 200 کیلومتر در دست اجراست .سرعت این موشک 2 برابر موشک ضد کشتی امریکایی هارپون است . برای درک بهتر سرعت و فدرت وحشتناک این موشک به این توضیحات توجه کنید : زمانی که موشکی مثل اگزوست که سابقه غرق دو کشتی انگلیسی در جنگ فالکند و وارد کردن آسیب وحشتناک به ناو آمریکایی استارک در جنگ خلیج فارس که در طی آن 29 ملوان آمریکایی کشته شدند به طرف هدفی شلیک می شود مدافعان زمانی در حدود 120 تا 150 ثانیه دارند که برای استفاده از اخلال گرهای الکترونیکی و سیستم های آتشبار سنگین ضد موشک کافی به نظر میرسد . با این حال در حمله موشکهای اگزوست عراقی به ناو استارک در خلیج فارس از این سیستم ها هیچ کاری بر نیامد .سرعت موشکهای فرانسوی اگزوست و هارپون آمریکایی چیزی بین 0.95 تا 1 برابر سرعت صوت است . اما زمانی که موشک سان برن شلیک شود مدافعین تنها زمانی در حدود 25 تا 30 ثانیه برای دفاع دارند که به زحمت برای استفاده از ابزار جنگ الکترونیک کافی می باشد چه برسد به سیستم های آتشباری سنگین ضد موشک . موشک سان برن برای مبارزه با سیستم های ضد موشکی از الگوی پرواز سینه مال استفاده میکند و برای مغلوب کردن سیستم های آتشبار سنگین ضد موشک مثل فالانکس آمریکایی در مرحله تقرب نهایی به سمت هدف یک مانور سنگین به سمت بالا انجام میدهد . این موشک ها بر روی ناوشکن های کلاس سورمنی ( 8 فروند ) و شناور های گشتی کلاس تارانتول 3 ( 4فروند ) نصب میشوند .این موشک ها همچنین از توانایی پرتاب شدن از پرتاب گرهای زمینی و از جنگندهای سوخوی 33 که مدل ناوپایه جنگنده سوخوی 27 است برخور دار است .
مدل هوا پرتاب این موشک با نام کی اچ 41 شناخته میشود ئ دارای یک بال تاشو است .موشک های هوا پرتاب سان برن در مرحله ی اول پرواز با یک سیستم خلبان خودکارهدایت میشود و در صورت لزوم توسط خلبان تصحیح می شود . این موشک در مر حله نهایی پرواز توسط رادار فعال موشک هدایت مشود.
سیستم پیشران موشک های سان برن نیز شک موتور رم جت دو مرحله ای است .

کشور سازنده : اتحاد جماهیر شورویسابق / روسیه 
کمپانی سازنده : دفتر طراحی نظامی رادوگا 
پیشرانه : یک موتور رم جت دو مرحله ای 
طول : 9.745 متر
دهنه بالها ( در مدل هوا پرتاب ) : 2.10 متر 
بیشینه سرعت : 3 برابر سرعت صوت 
برد : 120 کیلو متر 
بیشینه ارتفاع پرواز : 20 متر بالای سطح دریا 
سر جنگی : سر جنگی 300 کیلویی شدید الانفجار یا یک سر جنگی اتمی 120 کیلو تنی
سیستم هدایت : رادار فعال
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  -موشک‌های هوا به هوا جنگ سرد ایالات متحده آمریکا-
  |_سوانح و سوابق عملیاتی جنگنده روسی میگ-29_|
  ||تاریخچه عملیاتی و طراحی بالگرد روسی کاموف-50||
  ||تاریخچه عملیاتی و طراحی بالگرد روسی میل-28||
  موشک ضد تانک هدایت‌شونده طوفان+عکس
  ناتو سامانه روسی "پانتسیر" را ابزاری ایده آل برای مقابله با پهپادها نامید
  آغاز تولید موشک هایپرسونیک جدید در روسیه
  نمایش یک پهپاد آمریکایی که می تواند سامانه روسی اس 400 را در هم بشکند
  مشخصات ناوهای هلی کوپتربر جدید روسی
  نشنال اینترست تانک روسی T-90M را "هیولا" خواند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان