24-11-2012، 16:29
مواد لازم
چند بسته ژله آماده در رنگهای مختلف
بستنی ، خامه ، ماست یا شیر
آب جوش
... قالب مناسب
طرز تهیه
مرحله 1 - ابتدا قالب خود را اندازه گیری کنید تا مقدار مصرفی ژله را بدانید، برای این کار قالب را با لیوان از آب پر کرده و تعداد لیوان را بشمارید برای مثال 10 لیوان آب به این معنی است که نیاز به 5 بسته ژله دارید در واقع تعداد لیوان به دست آمده را بر 2 تقسیم کنید.
مرحله 2 - اولین بسته از ژله را به طور مساوی در دو کاسه جداگانه بریزید و به هر کدام نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود.
مرحله 3 - به یکی از نیم ژله های حل شده نصف لیوان آب افزوده، هم بزنید و در قالب بریزید سپس در یخچال بگذارید تا ببندد.
مرحله 4 - اجازه دهید نیم ژله دیگر سرد شود سپس به دلخواه ماست، خامه یا بستنی وانیلی زده شده و یا شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس روی ژله قبلی در قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.
مرحله 5 - مراحل 2، 3 و 4 را برای هر رنگ از ژله های باقیمانده انجام دهید. با پر شدن قالب آن را برای 6 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
مرحله 6 - لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کرده، سپس قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر که کمی خیس کرده اید برگردانید و تا زمان سرو در یخچال نگاه داری کنید.
نکات
خیس کردن ظرف به این دلیل است که اگر ژله دقیقا در جای خود و و سط ظرف نبود بتوانید آن را به راحتی حرکت دهید.
برای تهیه این ژله اگر از قالب هایی با اندازه و قطر یکسان مثل مربع، دایره، مستطیل یا ... استفاده شود ژله زیبا تر و جذاب تر خواهد بود.
چند بسته ژله آماده در رنگهای مختلف
بستنی ، خامه ، ماست یا شیر
آب جوش
... قالب مناسب
طرز تهیه
مرحله 1 - ابتدا قالب خود را اندازه گیری کنید تا مقدار مصرفی ژله را بدانید، برای این کار قالب را با لیوان از آب پر کرده و تعداد لیوان را بشمارید برای مثال 10 لیوان آب به این معنی است که نیاز به 5 بسته ژله دارید در واقع تعداد لیوان به دست آمده را بر 2 تقسیم کنید.
مرحله 2 - اولین بسته از ژله را به طور مساوی در دو کاسه جداگانه بریزید و به هر کدام نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود.
مرحله 3 - به یکی از نیم ژله های حل شده نصف لیوان آب افزوده، هم بزنید و در قالب بریزید سپس در یخچال بگذارید تا ببندد.
مرحله 4 - اجازه دهید نیم ژله دیگر سرد شود سپس به دلخواه ماست، خامه یا بستنی وانیلی زده شده و یا شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس روی ژله قبلی در قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.
مرحله 5 - مراحل 2، 3 و 4 را برای هر رنگ از ژله های باقیمانده انجام دهید. با پر شدن قالب آن را برای 6 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
مرحله 6 - لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کرده، سپس قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر که کمی خیس کرده اید برگردانید و تا زمان سرو در یخچال نگاه داری کنید.
نکات
خیس کردن ظرف به این دلیل است که اگر ژله دقیقا در جای خود و و سط ظرف نبود بتوانید آن را به راحتی حرکت دهید.
برای تهیه این ژله اگر از قالب هایی با اندازه و قطر یکسان مثل مربع، دایره، مستطیل یا ... استفاده شود ژله زیبا تر و جذاب تر خواهد بود.