21-11-2012، 16:10
مواد لازم:
خامه فرم گرفته 300 گرم
بستنی 200 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
مغز گردوی خرد شده به مقدار لازم
موز 1 عدد
شکلات سیاه خرد شده به مقدار لازم
کمپوت هلو به مقدار لازم
مارمالاد به مقدار لازم
نان رولت به مقدار لازم
روش تهیه:
خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.
سفیده تخم مرغ را نیز با میکسر بزنید تا کاملاً پُف کند.
بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه کنید.
آن گاه مغز گردو، موز، شکلات و کمپوت را بیفزایید.
مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سپس آن را نازک ببرید و داخل کاسه مناسبی بچینید.
حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید.
خامه فرم گرفته 300 گرم
بستنی 200 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
مغز گردوی خرد شده به مقدار لازم
موز 1 عدد
شکلات سیاه خرد شده به مقدار لازم
کمپوت هلو به مقدار لازم
مارمالاد به مقدار لازم
نان رولت به مقدار لازم
روش تهیه:
خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.
سفیده تخم مرغ را نیز با میکسر بزنید تا کاملاً پُف کند.
بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه کنید.
آن گاه مغز گردو، موز، شکلات و کمپوت را بیفزایید.
مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سپس آن را نازک ببرید و داخل کاسه مناسبی بچینید.
حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید.