21-11-2012، 16:04
مواد لازم براي 12 نفر:
- كره؛ 200 گرم براي داخل مواد
- تخممرغ؛ 3عدد
- وانيل؛ يك قاشق چايخوري
- شكر؛ 100 گرم
- آرد سفيد؛ 200 گرم
- نمك؛ نوك قاشق چايخوري
- بيكينگ پودر؛ يك قاشق چايخوري
- كره؛ مقداري براي چرب كردن قالب
- هلو؛ يك كيلوگرم
- عسل؛ 50گرم
- شكر قهوهاي؛ 30 گرم
- مغز بادام بدون پوست؛ 30 گرم
نكته: شكـر قـهوهاي را مـيتوانيد از قـناديهـا و شيرينيپزيها بخريد.
روش پخت:
1 - كره را آنقدر بزنيد تا حالت سبك و پف كرده پيدا كند.سپس سفيده و زرده تخممرغها را جدا كرده ، در ظرفهاي مجزا بريزيد. حالا زرده يكي از تخممرغها را به كره اضافه كنيد و هم بزنيد. پس از آن، وانيل و شكر معمولي را بيفزاييد. در اين هنگام، فر اجاقگاز را روي 200درجه سانتيگراد، 390 درجه فارنهايت يا شماره6 گرم كنيد.
2 - آرد و سپس بيكينگ پودر و نمك را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنيد تا خميرينرم حاصل شود.
نكته: اگر خمير حاصله خيلي سفت شد، 2 تا 3 قاشق سوپخوري شير به آن اضافه كنيد و در حالت عكس- يعني شل بودن- كمي آرد روي آن بپاشيد.
3 - سفيدههاي تخممرغ را به صورت جداگانه با همزن آنقدر بزنيد تا حالت پفكرده پيداكنند و سپس محلول را به آرامي به خمير اضافه كنيد. حالا قالبي گرد به قطر 26سانتيمتر آمادهكرده ، داخل آن را با كره آب شده، چرب كنيد؛ سپس خمير را در قالب بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت حداكثر 35 دقيقه حرارت دهيد.
4 - در اين فاصله، هلوها را بشوييد و با چاقو روي پوست هر كدام از آنها برشي ضربدري ايجادكنيد؛ سپس آنها را داخل تابهاي بريزيد و روي شعله كم اجاقگاز يكي دو دقيقه حرارت دهيد.
حالا پوست آنها را بهراحتي بكنيد و پس از نصف كردن، هستهها را جدا كنيد. در پايان برشهايي به صورت عمودي ايجاد كنيد.
5 - عسل، شكر قهوهاي و مغز بادام را با هم مخلوط كنيد و روي برشهاي هلو بريزيد. پس از اينكه زمان 35دقيقهاي پخت كيك به پايان رسيد، قالب را بيرون آوريد و مخلوط را روي كيك بريزيد و دوباره 15 دقيقه ديگر حرارت دهيد.
- كره؛ 200 گرم براي داخل مواد
- تخممرغ؛ 3عدد
- وانيل؛ يك قاشق چايخوري
- شكر؛ 100 گرم
- آرد سفيد؛ 200 گرم
- نمك؛ نوك قاشق چايخوري
- بيكينگ پودر؛ يك قاشق چايخوري
- كره؛ مقداري براي چرب كردن قالب
- هلو؛ يك كيلوگرم
- عسل؛ 50گرم
- شكر قهوهاي؛ 30 گرم
- مغز بادام بدون پوست؛ 30 گرم
نكته: شكـر قـهوهاي را مـيتوانيد از قـناديهـا و شيرينيپزيها بخريد.
روش پخت:
1 - كره را آنقدر بزنيد تا حالت سبك و پف كرده پيدا كند.سپس سفيده و زرده تخممرغها را جدا كرده ، در ظرفهاي مجزا بريزيد. حالا زرده يكي از تخممرغها را به كره اضافه كنيد و هم بزنيد. پس از آن، وانيل و شكر معمولي را بيفزاييد. در اين هنگام، فر اجاقگاز را روي 200درجه سانتيگراد، 390 درجه فارنهايت يا شماره6 گرم كنيد.
2 - آرد و سپس بيكينگ پودر و نمك را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنيد تا خميرينرم حاصل شود.
نكته: اگر خمير حاصله خيلي سفت شد، 2 تا 3 قاشق سوپخوري شير به آن اضافه كنيد و در حالت عكس- يعني شل بودن- كمي آرد روي آن بپاشيد.
3 - سفيدههاي تخممرغ را به صورت جداگانه با همزن آنقدر بزنيد تا حالت پفكرده پيداكنند و سپس محلول را به آرامي به خمير اضافه كنيد. حالا قالبي گرد به قطر 26سانتيمتر آمادهكرده ، داخل آن را با كره آب شده، چرب كنيد؛ سپس خمير را در قالب بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت حداكثر 35 دقيقه حرارت دهيد.
4 - در اين فاصله، هلوها را بشوييد و با چاقو روي پوست هر كدام از آنها برشي ضربدري ايجادكنيد؛ سپس آنها را داخل تابهاي بريزيد و روي شعله كم اجاقگاز يكي دو دقيقه حرارت دهيد.
حالا پوست آنها را بهراحتي بكنيد و پس از نصف كردن، هستهها را جدا كنيد. در پايان برشهايي به صورت عمودي ايجاد كنيد.
5 - عسل، شكر قهوهاي و مغز بادام را با هم مخلوط كنيد و روي برشهاي هلو بريزيد. پس از اينكه زمان 35دقيقهاي پخت كيك به پايان رسيد، قالب را بيرون آوريد و مخلوط را روي كيك بريزيد و دوباره 15 دقيقه ديگر حرارت دهيد.