امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پایان زندگی پنهانی 8 ساله یک جنایتکار

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پایان زندگی پنهانی 8 ساله یک جنایتکار 1

با تلاش مأموران نیروی انتظامی؛

مرد جنایتکار که توانسته بود 8 سال زندگی پنهانی‌ای داشته باشد با فرار از شیراز به کرمان به دام افتاد.
به نقل از ایران، مرد جنایتکار که توانسته بود 8 سال زندگی پنهانی‌ای داشته باشد با فرار از شیراز به کرمان به دام افتاد.

سرهنگ عبدالعلی روانبخش رئیس پلیس کرمان گفت: هشت سال پیش کارآگاهان محله پاسارگاد شیراز از قتل جوانی اطلاع یافتند که در جریان نزاع و درگیری، با ضربه چاقو به قتل رسیده بود. وی افزود: قاتل پس از جنایت از شیراز به بندرعباس گریخته و بعد از گذشت دو سال به کرمان فرار کرده بود و 6 سال به عنوان کارگر ساختمانی در کرمان مشغول به کار و زندگی بود. فرمانده پلیس کرمان تصریح کرد: چندی پیش مأموران اطلاعات کلانتری 21 شهر کرمان به یک کارگر ساختمانی مشکوک شدند و موضوع را به صورت نامحسوس در دستور کار خود قرار دادند، تلاش مأموران برای پیدا کردن سرنخ‌هایی از این قاتل فراری آغاز شد و سرانجام آنها توانستند به نتایج قابل توجهی دست یابند.

وی افزود: تیمی از مأموران کلانتری 21 برای دستگیری وی، خود را به محل زندگی این قاتل رساندند ولی او پیش از حضور پلیس بار دیگر گریخته بود.
سرهنگ روانبخش گفت: مأموران در ادامه بررسی‌‌های تخصصی موفق شدند سرنخ‌ها و مدارک جدیدی از محل زندگی این مرد به دست آورند و سرانجام متوجه شدند وی به یکی از روستا‌های شهر کرمان متواری شده است و زندگی مخفیانه‌‌ای دارد.
قاتل فراری وقتی دستگیر شد در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد و گفت: روز پیش از قتل با قربانی که همراه یکی از دوستانش بود درگیر شدم و آنها مرا کتک زدند، من نیز فردای آن روز با چاقویی که داشتم ضربه‌‌‌ای به آن جوان زدم و بعد از اینکه متوجه شدم کشته شده به بندرعباس فرار کردم و سپس به کرمان آمدم.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نتایج امتحانات نهایی در پایه‌های دهم و یازدهم نهایتا تا پایان این هفته
  تمامی امتحانات دانش‌آموزان تا پایان هفته لغو شد
  لغو برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  التماس دختر 16 ساله برای ازدواج با دوست پسرش (عکس)
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  مهاجرت به سوئد| هزینه‌های زندگی و معرفی یک روش ایده‌آل برای مهاجرت به این کشور
Question دختر 19 ساله ای که مثل حیوان با نامزدش زندگی میکند
  جزئیات حمله وحشیانه پدر با کلنگ به هانیه 17 ساله در کوهدشت !
  دختر 6 ساله حساب بانکی مادرش را Hک کرد +تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان