امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قتل هولناک دختر کرجی به دست پدر سنگ دل

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قتل هولناک دختر کرجی به دست پدر سنگ دل 1

پدر معتادی كه دختر چهار ساله‌اش را خفه كرده بود توسط كارآگاهان جنایی استان البرز دستگیر شد.

به گزارش «جام‌جم» هفته گذشته مردی با مركز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از كشف جسد دختربچه‌ای میان نخاله‌های ساختمانی در مشگین‌آباد كرج خبر داد. دقایقی بعد ماموران با حضور در محل مشاهده كردند كودك بشدت كتك خورده و خفه شده است.

با اطلاع موضوع به بازپرس كشیك ویژه قتل و هماهنگی قضایی جسد دختر خردسال به پزشكی قانونی انتقال یافت و تحقیقات برای یافتن والدین مقتول و مشخص شدن هویت وی آغاز شد.

با شروع تحقیقات، زنی با حضور در مركز پلیس برای یافتن دختر گمشده‌اش درخواست كمك كرد.

ناپدید شدن پدر معتاد

در تحقیق از زن شاكی معلوم شد پدر خانواده كه معتاد است همراه دختر چهار ساله‌اش برای خرید از خانه بیرون رفته و دیگر بازنگشته‌اند.

ماموران با اطلاعات به دست آمده از شاكی متوجه شدند مشخصات دختر گمشده او با جسد پیداشده مطابقت دارد.

به این ترتیب زن جوان با حضور در پزشكی قانونی هویت جسد را تایید كرد. با تایید هویت جسد، پرونده برای تحقیقات تكمیلی در اختیار ماموران اداره جنایی پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت.

در مرحله بعدی تحقیقات از مادر كودك كشته شده، معلوم شد پدر خانواده مواد مخدر (شیشه) و قرص‌های روان‌گردان مصرف می‌كند و چندین بار همسر و فرزندش را به مرگ تهدید كرده است.

با توجه به اظهارات زن جوان، پدر كودك به عنوان تنها مظنون پرونده تحت تعقیب قرار گرفت و دو روز پیش در یكی از بوستان‌های شهر دستگیر شد.

متهم با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی راز این جنایت هولناك را فاش كرد.

اعتراف به جنایتی هولناك

مرد معتاد در اظهاراتش گفت: شش ماه است به مصرف موادمخدر (شیشه و قرص‌های روان‌گردان)‌ اعتیاد پیدا كرده‌ام. همین موضوع باعث اختلاف و درگیری میان من و همسرم شده بود و دیگر علاقه‌ای به همسر و دختر چهار ساله‌ام نداشتم. هر بار كه موادمخدر به دست نمی‌آوردم، آنها را كتك زده و اثاثیه خانه را به‌ هم می‌ریختم.

متهم به قتل اضافه كرد: پس از مصرف شیشه دچار توهم می‌شدم و با دیدن دخترم احساس می‌كردم او یك شیطان است و قصد جانم را دارد.همان موقع صداهایی به من می‌گفت اگر او را به قتل نرسانی، خودت كشته می‌شوی. این صداها لحظه‌ای از ذهنم پاك نمی‌شد.

متهم:‌ دخترم شیطان بود

متهم به قتل با اشاره به روز جنایت گفت: چند هفته‌ای بود كه با دیدن دخترم وحشت می‌كردم و به دنبال موقعیتی برای اجرای نقشه قتل او بودم، تا این‌كه روز حادثه در غیاب همسرم، فرزندم را به بهانه خرید بستنی از خانه بیرون بردم. در میانه راه، او را كتك زدم و كشان‌كشان به سمت محل نخاله‌های ساختمانی بردم.

وی اضافه كرد: دخترم گریه می‌كرد و می‌خواست او را رها كنم. من نیز آنقدر او را كتك زدم كه بدحال شد و روی نخاله‌ها افتاد. همان موقع گلویش را فشار دادم و خفه‌اش كردم.

متهم افزود: پس از این‌كه اطمینان پیدا كردم دخترم مرده است، فرار كردم و در خیابان‌ها سرگردان بودم. عذاب وجدان لحظه‌ای رهایم نمی‌كرد. مصرف موادمخدر (شیشه)‌ احساسات و عاطفه پدرانه را از من گرفت.

سرهنگ گل‌صباحی، رئیس پلیس آگاهی استان البرز در این باره گفت: با اعتراف پدر سنگدل، او با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شد تا با پایان گرفتن تحقیقات و بازسازی صحنه جنایت، به زندان منتقل و سپس محاكمه شود.

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Shocked خواستگاری بیش از 200 نفر از این دختر زیبا!
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  چشمهای خاص دختر ایلامی زیبا ( عکس)
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  دختر پشمالو معروف به دختر‌ گربه ای (عکس)
  عاقبت عکس گرفتن از روح دختر بچه (عکس)
  دختر 12 ساله بعد از مرگ زنده شد (عکس)
  دوستی عجیب یک دختر 10 ساله با گرگ ها! +عکس
  این دختر فقط 2 ساعت در روز بیدار است! (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان