امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه اب دوغ خیار

#1
کی از ابتکارهای بدیع آشپزی ایرانی است که مانند ضدجوش برای رادیاتور ماشین عمل می‌کند. معمولا غذاهای سرد طرفدار ندارند، اما حساب آب‌دوغ‌خیار از دیگر خوراک‌ها جداست. آب‌دوغ‌خیار با اینکه غذایی سرد است، اما به واسطه مغز گردو و کشمش که طبع گرم دارند در کنار ماست و نعناع سیستم بدن را تنظیم می‌کند.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
مغز گردو: ۵۰ گرم، نیمکوب
کشمش پلویی: ۵۰ گرم، خیسانده
نعناع ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
خیار متوسط: ۴ عدد،‌ساطوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ – ماست را با نصف پیمانه آب سرد به آرامی مخلوط کنید تا به صورت یکدست رقیق شود.
۲ – مواد را به ماست اضافه کرده و ۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل آن را اندازه کرده و چند قالب یخ در آن بیندازید. این غذا را با نان لواش سرو کنید.
نکات:
۱ – برای مجلسی‌تر شدن آب‌دوغ‌خیار می‌توانید یک پیمانه خامه به آن اضافه کنید.
۲ – در صورت تمایل می‌توانید نصف پیمانه پیاز یا پیازچه ساطوری به آن اضافه کنید.
آب دوغ خیار آب د
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه اب دوغ خیار 1
پاسخ
 سپاس شده توسط pink♥angel
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان