08-05-2015، 13:30
پس از دعوای لویی تاملینسون و زین مالیک و Naughty Boy
در توییتر ، طرفداران مجبور به انتخاب یک
سو شدند و آن قطعا وان دایرکشن بود !!
طرفداران نیز برای حمایت از لویی هشتگ #لویی دوباره عصبانی می شود را منتشر کردند .
وسرانجام دعوای
هر دو طرف به پایان رسید تا روز سه شنبهـ مالیک خطاب به طرفداران خود در صفحات اجتماعی برای توضیح دعوا گفت :"نمیدانم چرا برای دفاع از خودم دعوا کردم ،مردم خیلی پیچیده اش کردند ، طرفدارانم را دوست دارم ، عاشق هریک از شما هستم "
از سویی دیگر لویی در توییتر خود گفت :"طرفداران ما به شیوه ای دیگر از ما حمایت کردند . عاشق شما هستیم !"
بر میگردیم به عقب . . . ماجرا از وقتی شروع شد که Naughty Boy تصویری از خود و زین را که برای هنری تر به نظر رسیدن از فتوشاپ در آن استفاده شده بود،به توییتر ارسال کرد .
تاملینسون نیز بدون آوردن نام شخصی توییت کرد :"بیاید بیاور وقتی که 12 ساله بودی و فکر میکردی فیلتر ها برای عکس هایت جالب خواهند بود ، بعضی از مردم از این کارها میکنند !"
Naughty Boy 15 دقیقه بعد توییت کرد :" و بعضی ها نمیتوانند بخوانند ، اما چه کسی شکایتی میکند وقتی که افکت وجود دارد "
لویی پاسخ داد :"دزدین کار یک نفر دیگه چطورهـ ؟"
دعوا همچنان ادامه داشت تا زمانی که زین در جواب لویی گفت :
"به یاد بیار وقتی که کارو زندگی داشتی و درباره ی من نظرات مزخرف نمیدادی !"
Naughty Boy پاسخ داد :"همون کاری رو کردم که تو کردی . . .
اوه من توی ایمیلم یه مکالمه با سم اسمیت دارم " (در واقع لویی رو تحقیر کرد )
لویی هرگز به زین پاسخی نداد و تنها درجواب Naughty Boy
گفت :""موفق باشی ، من فکر میکنم ما تاکنون فروش خوبی داشتیم ، به کار خود ادامه بده "
سلب دیلی
در توییتر ، طرفداران مجبور به انتخاب یک
سو شدند و آن قطعا وان دایرکشن بود !!
طرفداران نیز برای حمایت از لویی هشتگ #لویی دوباره عصبانی می شود را منتشر کردند .
وسرانجام دعوای
هر دو طرف به پایان رسید تا روز سه شنبهـ مالیک خطاب به طرفداران خود در صفحات اجتماعی برای توضیح دعوا گفت :"نمیدانم چرا برای دفاع از خودم دعوا کردم ،مردم خیلی پیچیده اش کردند ، طرفدارانم را دوست دارم ، عاشق هریک از شما هستم "
از سویی دیگر لویی در توییتر خود گفت :"طرفداران ما به شیوه ای دیگر از ما حمایت کردند . عاشق شما هستیم !"
بر میگردیم به عقب . . . ماجرا از وقتی شروع شد که Naughty Boy تصویری از خود و زین را که برای هنری تر به نظر رسیدن از فتوشاپ در آن استفاده شده بود،به توییتر ارسال کرد .
تاملینسون نیز بدون آوردن نام شخصی توییت کرد :"بیاید بیاور وقتی که 12 ساله بودی و فکر میکردی فیلتر ها برای عکس هایت جالب خواهند بود ، بعضی از مردم از این کارها میکنند !"
Naughty Boy 15 دقیقه بعد توییت کرد :" و بعضی ها نمیتوانند بخوانند ، اما چه کسی شکایتی میکند وقتی که افکت وجود دارد "
لویی پاسخ داد :"دزدین کار یک نفر دیگه چطورهـ ؟"
دعوا همچنان ادامه داشت تا زمانی که زین در جواب لویی گفت :
"به یاد بیار وقتی که کارو زندگی داشتی و درباره ی من نظرات مزخرف نمیدادی !"
Naughty Boy پاسخ داد :"همون کاری رو کردم که تو کردی . . .
اوه من توی ایمیلم یه مکالمه با سم اسمیت دارم " (در واقع لویی رو تحقیر کرد )
لویی هرگز به زین پاسخی نداد و تنها درجواب Naughty Boy
گفت :""موفق باشی ، من فکر میکنم ما تاکنون فروش خوبی داشتیم ، به کار خود ادامه بده "
سلب دیلی