امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا واقعا با خوردن غذاهای فیبردار سرطان نمی گیریم

#1
آیا واقعا با خوردن غذاهای فیبردار سرطان نمی گیریم 1

تحقیقات جدید نشانگر این است؛ پیروی از یک رژیم غذایی با فیبر بالا ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.
تغییر در سبک غذایی غربی‌ها و روآوردن به رژیم‌های غذایی با فیبر بالا که خاص میلیون‌ها نفر از مردم شهرنشین آفریقای جنوبی است می‌تواند به مردم غرب کمک کند تا خطر بیماری سرطان روده در آنها کاهش یابد.
طی مطالعه‌ای، وقتی 20 نفر از آمریکایی‌ها رژیم غذایی خود را با مردم آفریقای جنوبی ساکن در منطقه شهری کوازولو تغییر دادند، دانشمندان پس از دو هفته، اثرات چشمگیری را در زمینه خطر ابتلا به شاخص‌های سرطان روده دیدند.
سرطان روده یکی از کشنده‌ترین سرطان‌هاست که معروف به بیماری غرب است و ناشی از خوردن زیاد غذاهای فرآوری شده با گوشت قرمز و غذاهایی که فیبر کمی دارند، است.
برای آزمایش صحت این موضوع، محققان به سرپرستی یک متخصص سرطان‌شناس از امپریال کالج لندن، 20 آمریکایی از ایالت‌های پیتزبورگ و پنسیلوانیا تحت مطالعه قرار داده شدند و به آنها برنامه غذایی براساس رژیم غذایی سنتی آفریقایی که منبع خوبی از فیبر بوده و چربی کمی دارد و بیشتر متشکل از محصولات دارای ذرت، سبزیجات، میوه و حبوبات است، دادند.
همه شرکت‌کنندگان قبل و بعد از تغییر رژیم غذایی تحت آزمایش‌های کولونوسکوپی قرار گرفتند تا از نظر التهاب و پولیپ روده که می‌تواند شاخصی برای خطر سرطان باشد، بررسی شدند. در مراحل آغازین مطالعه، تقریبا نیمی از آمریکایی‌ها و همه شرکت‌کنندگان آفریقایی، پولیپ نداشتند اما پس از دو هفته که شرکت‌کندگان آمریکایی از دستور غذایی جدید استفاده کردند، میزان التهاب در روده و یا روده بزرگ آنها کاهش یافت درحالیکه آفریقایی‌هایی که از دستور غذایی آمریکایی استفاده کرده بودند، دچار شاخص‌های بالایی از بیماری سرطان شدند.
پروفسور جرمی نیکولسون سرپرست این تیم تحقیقاتی گفت: تنها مورد جالب توجه، تاثیر قابل توجه و بسیار سریع این رژیم غذایی بر شاخص‌های سرطان است. همچنین این یافته‌ها؛ ورود عادت‌های غذایی غربی به جوامع آفریقایی و افزایش سرطان روده را نگران‌کننده نشان می‌دهد.
گفتنی است؛ سرطان روده بزرگ و راست روده، سالانه بیش از 600 هزار نفر را در سرتاسر جهان به ویژه در کشورهای غربی می‌کُشد. میزان ابتلا به این بیماری در آفریقا و خاور دور کمتر از همه جا است.
این مطالعه جدید حاکی از این است که تغییر رژیم غذایی همراه با تغییر توازن باکتری‌هایی که در روده یافت شده و به آن میکروبیوم گفته می‌شود، ممکن است بر احتمال خطر ابتلا به سرطان تاثیر بگذارد. وقتی فیبر در بدن متابولیز شده، ماده بوتیرات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد این ماده دارای خاصیت ضد سرطانی است و در این آزمایش پس از دو هفته، ماده بوتیرات به مقدار فراوان در آمریکایی‌های شرکت کننده دیده شد.
همچنین این مطالعه نشان داد میکروبیوم روده تاثیر مهمی بر سلامت انسان دارد زیرا باکتری‌های روده واسطه ارتباط بین رژیم غذایی و خطر سرطان روده هستند.
پاسخ
 سپاس شده توسط ارش خان
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سرطان مقعد چیست؟ کشنده است؟ “درمان و علائم”
  خال هایی که نشانه ی سرطان دارند !
  تغذیه بعد شکستگی استخوان و مواد مغذی برای جوش خوردن استخوان
  چرا موقع غذا خوردن نباید حرف بزنیم ؟
  مزایای آهسته غذا خوردن و عوارض تند خوردن آن
  آیا خوردن میوه در تنظیم قند خون موثر است ؟
  مضررات خوردن کپک و ضررهای خوردن قسمت سالم غذای کپک زده
  سرطان هایی که در مردان رایج تر است و 10 سرطانی که باعث مرگ مردان می شود
  فواید سلامتی غذاهای تند چیست؟
  سرطان لب: علائم، راه های پیشگیری و روش های درمان آن

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان