امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیــه ترش کباب (غذای محلی)

#1
طرز تهیــه ترش کباب (غذای محلی) 1


به این غذا که مخصوص نواحی شمال کشور است ، "کباب ترش" هم می‌گویند.

مواد لازم برای 2 یا 3 نفر:

گوشت راسته گوسفند یا گوساله  350 گرم

گردوی پودر شده  50 گرم

رب انار  1 تا 2 قاشق غذاخوری

نمک  به مقدار لازم

پیاز 1 عدد بزرگ

چوچاق و جعفری  2 قاشق غذاخوری سر خالی


طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط (به صورت کبابی) خرد کنید.

پیاز را رنده کنید.

چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید.

پیاز ، گردوی چرخ شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.

تکه های گوشت را به مخلوط بالا اضافه کنید، ولی نمک نزنید، چون نمک باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را موقع کباب کردن گوشت ها روی آنها بریزید.

گوشت را به همراه مخلوط بالا در ظرفی بریزید و در ظرف را ببندید.

ظرف به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا همه مواد خوب به خورد گوشت بروند.

بعد گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید.

گوشت ها را روی آتش منقل زغالی، كباب کنید. در صورتی كه منقل ندارید، می توانید از كباب پز گازی استفاده نمایید كه البته هیچ گاه خوشمزگی كباب زغالی را نخواهد داشت .

این کباب بسیار خوشمزه را با نان یا پلو می توانید میل کنید.


نکات لازم:

1- اگر رب انارتان سفت بود، 1 قاشق غذاخوری و اگر آبکی بود 2 قاشق غذاخوری لازم است.

2- چوچاق، سبزی محلی مخصوص شمال است. اگر به این سبزی دسترسی نداشتید، می توانید کباب را بدون آن تهیه کنید.


موفق باشیــد(:

منبع : تبیان
پاسخ
آگهی
#2
ممنون
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان