امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نماد هاي شيطان پرستي

Sad 
در زير برخي از نمادها كه به عنوان نگين انگشتر ، ‌گردنبند ، تصاوير بر روي دست‌بندها ، پيراهن ، شلوار ، كفش ،‌ ساعت و ... درج شده و از جمله به ايران اسلامي نيز راه يافته است ، مورد بررسي و معرفي قرار مي‌گيرد :

نماد هاي شيطان پرستي 1
اگر نوشته وسط نماد يعني (Satanism) به معناي شيطان‌گرايي به همراه دايره حذف كنيم ، آن وقت يك ستاره پنج‌ضلعي بر جاي مي‌ماند كه همان نشانه ستاره صبح يا پنتاگرام (pentagram) باقي مي‌ماند .

نماد هاي شيطان پرستي 1
اين سمبل نيز همان پنتاگرام است ، با فرق اينكه انواع آن گاه پنج‌ضلعي وارونه (snvertedpentagram ) يا ديو (Buphomet ) و به شكل در ميان نمادهاي شيطان‌پرستان به چشم مي‌خورد .

نماد هاي شيطان پرستي 1

شيطان‌گرايان محدوده جغرافيايي « تحت سلطه » اين نماد و در واقع منطقه نفوذ شيطان‌گرايي را در نقشه ذيل توصيف مي‌نمايند . (محدوده در ايسلند و اروپا)

درميان پنتاگرا‌هاي قبلي تصوير سر يك بز تعبيه شده است كه اقدامي ضد مسيحي ، ‌به اين معناست كه مسيحيان معتقدند كه مسيح همچون يك بره براي نجات ايشان قرباني شده است و با توجه به اينكه ايشان بز را نماد شيطان و در برابر بره مي‌دانند اين آرم را انتخاب كرده‌اند.

نماد هاي شيطان پرستي 1

666: يك سمبل با عنوان « شماره تلفن شيطان » توسط گروه‌هاي هوي متال وارد ايران اسلامي شده اما در حقيقت علامت انسان و نشانه جانور در ميان شيطان‌پرستان تلقي مي‌شود و براساس مكاشافات 13:18 « ... پس هر كس حكمت دارد عدد وحش را بشمارد ،زيرا كه عدد انسان است و عددش 666 است . » از سال‌ها پيش تاكنون اين عدد با اشكال مختلف بر روي ديوارهاي شهرهاي بزرگ كشور مشاهده مي‌شد .

نماد هاي شيطان پرستي 1

صليب وارونه (upside down cross ) : اين نماد و حكايت از « وارونه شدن مسيحيت دارد » و عمدتا استهزا و سخره گرفتن اين دين است . صليب وارونه در گردن بندهاي بسياري مشاهده شده و خواننده‌هاي راك انواع مختلف آنرا به همراه دارند .

نماد هاي شيطان پرستي 1

چشمي در حال نگاه به همه جا (All seeing Eye) : چشم در برخي نمادهاي روشنفكري نيز به كار مي‌رود . اما شيطان‌پرستي اعتقاد دارند چشم در بالاي هرم « ‌چشم شيطان » است و « بر همه جا نظارت و اشراف دارد » .
اين علامت در پيشگويي ،‌ جادوگري ، نفرين‌گري و كنترل‌هاي مخصوص جادوگري مورد استفاده قرار مي‌گيرد .گفتني است اين نماد بر روي دلار آمريكايي به كار رفته است .

نماد هاي شيطان پرستي 1

اين نمادها به انگليسي (Ankh) انشاء‌مي‌شود و سمبل شهوت‌راني و باروري است .
اين نمادها به معناي روح شهوت زنان نيز تعبير مي‌شود . امروزه نماد « فمنيسم » در واقع يك نماد برداشت شده دقيقا از سمبل‌هاي شيطاني است .

نماد هاي شيطان پرستي 1

ضد عدالت (Anti justice) : با توجه به اينكه تبر رو به بالا نماد عدالت در روم باستان به شمار مي آمده است شيطان‌پرستان تبر رو به پايين را با عنوان نماد ضد عدالت در راه پيمودن مسير تاريك انتخاب كرده‌اند .

همچنين گفتني است كه فمنيست‌ها از دو تبر رو به بالا به معني مادر‌سالاري باستاني استفاده مي‌نمودند.

نماد هاي شيطان پرستي 1

سر بز (Goat Head) : بز شاخدار ، ‌بز مندس mendes (همان ba'al بعل خداي باروي مصر باستان) ، ‌بافومت ، خداي جادو ، scapegoat (بز طليعه يا قرباني) اين يكي از راه‌هاي شيطان‌پرستان براي مسخره كردن مسيح است زيرا گفته مي‌شود كه مسيح مانند بره‌‌اي براي گناهان بشر كشته شد . همانطور كه در توضيح نمادهاي اول اشاره شد ،‌اين نماد تصوير كاملي است از بز قرار گرفته در نماد پنتاگرام .

نماد هاي شيطان پرستي 1

هرج و مرج (Anarchy) : اين نماد به معناي از بين بردن تمام قوانين است و دلالت بر اين امر دارد كه « هر چه تخريب كننده است تو انجام بده » اين نماد عمدتا مورد استفاده گروه‌هاي هوي‌متال است .

نماد هاي شيطان پرستي 1

چشم شيطان (Aye of satan) : اين نماد نيز به معناي چشم « شيطان و نظارت و اقتدار » است و كمتر شناخته شده است .

اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری
پاسخ
 سپاس شده توسط hesam0151 ، ghahreman9090 ، ~SoLTaN~ ، istanbul ، آریوبرزن ، coralin ، j0oj0o ، در جستجوی حقیقت ، AmItiSe ، FARID.SHOMPET ، EMINEM2 ، m تنها ، னιSs~டεனσή ، mohammad ali ، white angel ، fat.k ، frozen✘girl ، hero2012 ، Tina.t.t ، ♥گل یخ ♥ ، PN2 ، بر پشت شیر،خورشید اثر
آگهی
دوست عزیز جناب فشن بوی.
با تشکر از پست مفید شما اما خدمتتون عرض کنم که یک بخش چرند هم داره.
اون نماد صلیب شکسته رو که شما به عنوان نماد شیطان پرستی معرفی کردید یک نماد کاملا ایرانی است ونشان نژاد آریایی است و در ایران باستان به اون گردونه ی مهر میگفتن و پیشوای نژاد آریا آدولف هیتلر بزرگ اون نماد رو از ایران باستان الهام گرفته بود.
ودر تپیه ی مارلیک در ایران حدود 3000 سال پیش گردنبند این نماد کشف شده که نشان نژاد آریایی هست
این گردنبند الان در موزه ی ملی ایران نگهداری میشه.و هرکسی که بگه چلیچا نشان شیطان پرستی هست به هویت ایرانیش خیانت کرده.
اینم گردنبندی که در موزه ی ایران نگهداری میشه.
نماد هاي شيطان پرستي 1
پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، FASHION BOY ، j0oj0o ، 1939 ، در جستجوی حقیقت ، FARID.SHOMPET ، னιSs~டεனσή ، *larmes de Feu* ، ♥گل یخ ♥
نماد دومی رو خییییییییییییییییلی زیاد دیدم واقعا عالین خیلی ممنون اگهSmile درباره ی اینا مطالب دیگه ای داری بنویس
خوب میدانم که روزی دلت برایم تنگ میشود....برا خندیدنم...
اذیت کردنم...
حرف زدنم...
حتی گریه کردنم...و...
و خوب میدانم که ان روز هیچ چیز تکرار دوباره من نخواهد بود...
پاسخ
 سپاس شده توسط FASHION BOY
الان اي جز يه نماد شيطان پرستي محسوب ميشه!!
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری
پاسخ
اولا که من خودم در زمینه ی شیطان پرستی و فراماسونری تحقیقات زیادی کردم و تا حالا نشنیدم که چلیپا نماد شیطان پرستی باشه.بزرگترین محقق شیطان پرستی تو ایران جناب استاد رافئی پور هستش که تا حالا این نماد رو معرفی نکرده
دوما شما باید منبع این نوشتار رو ذکر میکردید تا ما بدونیم معتبر هست یا نه.
پیشوا.........
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، در جستجوی حقیقت ، FARID.SHOMPET ، னιSs~டεனσή ، *larmes de Feu*
اینهم یه عکس دیگه

http://www.up.vatandownload.com/images/ttk0kygdje8unhiymz8m.jpg
نماد هاي شيطان پرستي 1
پاسخ
 سپاس شده توسط آریوبرزن ، FASHION BOY
دوست عزیز فشن بوی شما یکی از بهترین پست های این بخش رو ارسال کردید و من از شما متشکرم بابت این پست مفید.
اما یک بخشش اشتباه بود که من خدمتتون متذکر شدم.وگرنه سایر قسمت ها کاملا درست بود
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشید دوست من.
با تشکر از مطلب خوبتوننماد هاي شيطان پرستي 1
پیشوا.........
پاسخ
 سپاس شده توسط FASHION BOY ، ~SoLTaN~ ، در جستجوی حقیقت ، FARID.SHOMPET
از شما بخاطر اين تذكر مهمتون تشكر ميكنم.

پاسخ
 سپاس شده توسط آریوبرزن
(17-01-2012، 0:10)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز فشن بوی شما یکی از بهترین پست های این بخش رو ارسال کردید و من از شما متشکرم بابت این پست مفید.
اما یک بخشش اشتباه بود که من خدمتتون متذکر شدم.وگرنه سایر قسمت ها کاملا درست بود

ببین اگه دقت کنی این ارم تو شیطان برستا به صورت ضرب دری گذاشته شده ولی تو اریایی به صورت راستSleepy
خوب میدانم که روزی دلت برایم تنگ میشود....برا خندیدنم...
اذیت کردنم...
حرف زدنم...
حتی گریه کردنم...و...
و خوب میدانم که ان روز هیچ چیز تکرار دوباره من نخواهد بود...
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
اين علامت تك چشم خيلي مهم است و هرجايي رسم نمي شود فقط در موارد مهم ازش استفاده مي كنند
يادمه يك بار توي يك فيلمي شخصيت اصلي داستان رفته بود حمام روي پشتش خالكوبي تك چشم بود
حيف كه اسم فيلم يادم نيست

استاد رافئي پور هم كه حيف سي دي هاش تو شهر ما گير نمياد فقط يك دونه اش رو به زور پيدا كردم اونم استاد رافئي پور عجله داشت كامل صحبت نكردSad
(17-01-2012، 6:05)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2012، 0:10)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اگه دقت کنی این ارم تو شیطان برستا به صورت ضرب دری گذاشته شده ولی تو اریایی به صورت راستSleepy
تفاوتي نمي كنهDodgyDodgyDodgy

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، آریوبرزن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان