امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 4.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بازی های آنلاین gmelon

Rainbow 
بازی های آنلاین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
gmelon تحت وب هستند. می توانید از طریق هر رایانه ای که به اینترنت متصل است بدون نیاز به نصب می توانید بازی نمایید. وبا افرادی از سراسر جهان بازی کنید [/
size]

[size=large]امپراطوری های جاوید

بازی آنلاين " امپراطوری های جاويد " یکی از قویترین بازیهای استراتیژیک جهان می باشد. که به هوشمندی وتجربه شما برای اداره ارتش ومنابع وهمچنین حمایت از مردم خود بستگی دارد، این بازی شما رو به عصر قبل از اختراع باروت يعنی "دوران حکومت فولاد سرد و شواليه های دلاور" ميبرد. امپراطوری خود را با زرنگی پیشرفت و گسترش دهيد و ارتشی نيرومند بسازيد، دشمنان خود را نابود و اتحادی قوی با امپراطوری های مختلف داشته باشيد. بزرگترين امپراطوری برای خود بسازید و سرنوشت را در مشت خود داشته باشيد.

بازی های آنلاین gmelon 1

جنگ های دره ای

زمان سیاهی که بی رحمی و دلگیری، قانون می راند. شما فرمانروای این سرزمین و تنها کسی که می یتواند همه این قبایل دشمن را متحد کند هستید، یک شهر قرون وسطایی بسازید و در آرامش کامکاری زندگی نمایید. یا با قدرت فرمان و زرنگی برانید، خشن و بی رحم باشید، حرفه ای بازی کنید تا یک امپراطوری با شکوه با قصرها و توابع برپا کنید ، با آدم های واقعی از سراسر جهان بجنگید وامپراطوری های شان را نابود کنید، نام خود را در تاریخ ثبت نمایید.

بازی های آنلاین gmelon 1

رانندگان حرفه ای

رانندگان حرفه ای بازی آنلاین مسابقه ای است. در این بازی بازیکنان از سراسر جهان با یکدیگر رقابت می کنند، ماشین خود را بهبود و نقاشی می کنند قطعات ماشین بخرید وبه ماشین خود اضافه کنید تا سریعترین ماشین بسازید سپس با بازیکنان مختلف مسابقه میدهند تا نشان دهند چه کسی برای قرار گرفتن در صدر از همه بهتر است.

بازی های آنلاین gmelon 1

آخرین نبرد

یکی بازی آنلاین جذاب می باشد خانه ها ومعدن های خود بسازید وسپاه قوی بسازید تا منابع دیگرات را غارت کنید، این بازی در زمانی که تنها میدان جنگ و جنگ های خونین جریان دارند واقع شده است. تنها در میدان نبرد می توانید بگویید چه کسی بهتر است. تنها در میدان نبرد می توانید دشمنان خود را به مبارزه دعوت نمایید و انتقام خون هم پیمانان خود را بگیرید. یک جنگجوی واقعی باش. ثابت کنید که می توانید : "نبردهای خود را به سمت افتخار و شکوه هدایت کنید ، بهترین پیروز می شود."

بازی های آنلاین gmelon 1

می توانید با يك بار ثبت نام در چهار بازی اونلاین Gmelon شرکت کنید
.
.
.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، جاسم ، hossein.f ، poya ، بفرین ، میلاد صادقی ، * AMIR*
آگهی
تو این سه بازی اخرین نبرد امپراطوری جاوید جنگ دره ای قشنگن اون رانندگیش زیاد جالب نیست یعنی جالبه ها اما حال گیره
پاسخ
 سپاس شده توسط hossein.f
please say the name of tthis sites
ی اصلی تو دنیا هس که میگه هر کی ادمه پرسپولیسیه مگه اینکه خلافش ثابت شه
پاسخ
 سپاس شده توسط hossein.f
:angel::s:huh::heart::-/:@[font=Courier][size=xx-large]
پاسخ
جالبه
پاسخ
Mer 30
mer30
mer30
mer30
mer30
بازی های آنلاین gmelon 1
پاسخ
سه تا سگ غضنفرو گاز میگیرن سگا هار میشن

واسه ی ما نیوردcrying
پاسخ
Heartسلام دوستان من تازه اومدم یه سوال دارم چرا بازی تخته نرد اجرا نمیشه؟ یکی بگه چه جوری بازیشو شروع کنم خیلی دوسش دارم
پاسخ
!!!!!!!!!!HuhHuh
پاسخ
من که نمی دانم ...!Angry
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سن اندرس آنلاین
Star آموزش آنلاین بازی کردن SPLINTERCELL BLACKLIST
Wink @@@ بازی اینترنتی مزرعه رایگان من فارسی (مزرعه داری آنلاین !!)
  بازی call of duty در ایران تحریم شد + بازی پابجی در ایران فیلتر شد
  آموزش آنلاین بازی کردن gta
  توضیحات کامل بازی erevollution + فیلم آموزشی بازی
  بهترین بازی‌های دو‌نفره آفلاین و آنلاین که باید تجربه کنید
Photo معرفی بازی آنلاین ماشین سواری نیتروکارز
  درخواست نویسندگی در بخش بازی های آنلاین و تحت شبکه
  سخت ترین بازی دنیا(بازی کنید)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان