24-03-2015، 16:33
دیشب مانند سال های قبل به مناسبت سال تحویل از شبکه سه سیما برنامه ای به اسم بهار نارنج پخش شذ
چند تن از مهمانان این برنامه خانواده مرحوم پاشایی بودند که با انها درباره بزرگی و مهربانی و حس جنگجویانه مرحوم پاشایی صحبت کردند
در اخر صحبت های خانواده ان مرحوم مجری برنامه حرفای های تتلو هنگام فوت مرحوم پاشایی را از زبان خودش تایید کرد
مجری برنامه گفت خیلی ها هنگام درگذشت مرحوم پاشایی دنبال سواستفاه از مشهور بودن او و درست کردن حواشی بوندن
حواشی که در اطراف تتلو هم بودند و باعث ناراحتی او شدند
حرف های تتلو:
داشتم تلويزيون ميديدم و ياد و خاطره ى مرتضى پاشاييه عزيز كه هنوزم يه سرى از هواداراش يا بهتر بگم هوادار نماهاش به ما بى احترامى ميكنن !! من با اينكه ايشون رو نديدم بارها تسليت گفتم و بارها گفتم و باز هم ميگم كه مرتضى عزيز يه قربانى شد براى زنده شدن موسيقى و عشق تو كشورمون و به زودى ايشالا همه جا پر از موسيقى ميشه !! و حتى يه تيكه از آهنگ مردمان بى عشق رو هم به هواداراش هديه دادم !! اون موقع هم فقط و فقط به كسايى گير دادم كه ميرفتن سلفى ميگرفتن و ميومدن فحش ميدادن اما بازم يه عده "مفت بر" از ناراحتيه هواداران واقعيشون سواستفاده كردن و انداختنشون به جون ما !!! الان ديدم مجرى تلويزيونم اينو گفت و حرفمو تائيد كرد و بازهم طبيعت همه چيو ثابت كرد خدايا آخره ساله مرتضى پاشاييه عزيز و همه ى رفتگان از جمله پدر خودم رو ببخش و بيامرز و ايشالا تو سال جديد هيشكى غم نبينه