19-03-2015، 14:40
حقایقی مرگبار درباره شکر
قند کربوهیدراتی است که به طور طبیعی در انواع مواد غذایی مانند شیر ، میوه ها و عسل موجود است ؛ مقدار مشخصی از قند در رژیم غذایی به عنوان انرژی برای تامین سوخت و ساز عضلات و خوب کار کردن مغز ضروری است
عصر ایران : مشکل این است که شکر اضافه شده در غذاهای فرآوری شده خطری برای سلامتی شما است ؛ مصرف زیاد قند و شکر باعث افزایش شدید در میزان قند خون می شود ؛ که این بالا رفتن قند خون سبب کاهش انرژی و خستگی می شود و انسان بد خو هم می شود ؛ و اینچنین اشخاصی ولع قند خوردن دارند و افزایش چشمگیر خوردن قند منجر به مشکلات افزایش وزن ، از جمله دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی ، و بیماری آلزایمر می شود ؛ به گفته کارشناسان ، شکر ، چربی نیست ؛ ولی علت اصلی اپیدمی چاقی است
شکر فریب دهنده است
معمولا وقتی که ما در مورد قند و شکر صحبت می کنیم ، یعنی از نیشکر بدست آمده ؛ قند از دسته ساکارز شناخته شده است ؛ ساکارز ترکیبی از ۵۰ درصد قند و ۵۰ درصد فروکتوز است ؛ قند و فروکتوز در بدن پردازش متفاوت دارند ؛ پردازش این دو سلامتی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد و عواقب جبران ناپذیری دارد
شکر اعتیاد آور است
شکر مسیرهای بیوشیمیایی در مغز را تغییر داده و فاجعه ای با گیرنده های دوپامین بوجود می آورد ؛ مواد شیرین بعنوان پاداشی برای مغز است که هر چقدر قند و شکر زیاد مصرف کنید مغز شما را تشویق می کند و شما را به قند و شکر وابسته تر میکند ؛ در جریان خون ، قند تبدیل به گلوکز می شود ؛ هیچ محتوای فیبر و پروتئین در قند وجود ندارد که بتواند سرعت آن را کاهش دهد ؛ آن در میوه ها و سبزیجات وجود دارد
شکر پنهان
قند و شکر پنهان در اکثر غذاهای فرآوری شده وجود دارد ؛ حتی غذاهایی که بعنوان کم چرب تبلیغ می شوند حاوی قند اضافی به منظور افزایش طعم و مزه آن هستند ، به جای چربی است ؛ حتی اقلام مورد پسند مانند ادویه کاری و یا سوپ و سس آماده ، قند و شکر اضافه شده است ؛ به طور متوسط ، نوشیدنی های گازدار معادل هفت قاشق چای خوری شکر دارند
فروکتوز مضر است
فروکتوز به طور طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها ، سبزیجات و آجیل وجود دارد ؛ اما این بدان معنا نیست که آن برای سلامتی خوب است ؛ قند در روده در طول هضم پردازش می شود ؛ توسط تمام سلول در بدن استفاده می شود ؛ فروکتوز به طور کامل و به طور مستقیم به کبد می رود
حد نرمال استفاده از قند و شکر
انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می کنند که مصرف شکر اضافه روزانه باید نه قاشق چای خوری (۳۸ گرم) برای مردان و شش قاشق چای خوری (۲۵ گرم) برای زنان شود
محبوب کن - فیس نما
قند کربوهیدراتی است که به طور طبیعی در انواع مواد غذایی مانند شیر ، میوه ها و عسل موجود است ؛ مقدار مشخصی از قند در رژیم غذایی به عنوان انرژی برای تامین سوخت و ساز عضلات و خوب کار کردن مغز ضروری است
عصر ایران : مشکل این است که شکر اضافه شده در غذاهای فرآوری شده خطری برای سلامتی شما است ؛ مصرف زیاد قند و شکر باعث افزایش شدید در میزان قند خون می شود ؛ که این بالا رفتن قند خون سبب کاهش انرژی و خستگی می شود و انسان بد خو هم می شود ؛ و اینچنین اشخاصی ولع قند خوردن دارند و افزایش چشمگیر خوردن قند منجر به مشکلات افزایش وزن ، از جمله دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی ، و بیماری آلزایمر می شود ؛ به گفته کارشناسان ، شکر ، چربی نیست ؛ ولی علت اصلی اپیدمی چاقی است
شکر فریب دهنده است
معمولا وقتی که ما در مورد قند و شکر صحبت می کنیم ، یعنی از نیشکر بدست آمده ؛ قند از دسته ساکارز شناخته شده است ؛ ساکارز ترکیبی از ۵۰ درصد قند و ۵۰ درصد فروکتوز است ؛ قند و فروکتوز در بدن پردازش متفاوت دارند ؛ پردازش این دو سلامتی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد و عواقب جبران ناپذیری دارد
شکر اعتیاد آور است
شکر مسیرهای بیوشیمیایی در مغز را تغییر داده و فاجعه ای با گیرنده های دوپامین بوجود می آورد ؛ مواد شیرین بعنوان پاداشی برای مغز است که هر چقدر قند و شکر زیاد مصرف کنید مغز شما را تشویق می کند و شما را به قند و شکر وابسته تر میکند ؛ در جریان خون ، قند تبدیل به گلوکز می شود ؛ هیچ محتوای فیبر و پروتئین در قند وجود ندارد که بتواند سرعت آن را کاهش دهد ؛ آن در میوه ها و سبزیجات وجود دارد
شکر پنهان
قند و شکر پنهان در اکثر غذاهای فرآوری شده وجود دارد ؛ حتی غذاهایی که بعنوان کم چرب تبلیغ می شوند حاوی قند اضافی به منظور افزایش طعم و مزه آن هستند ، به جای چربی است ؛ حتی اقلام مورد پسند مانند ادویه کاری و یا سوپ و سس آماده ، قند و شکر اضافه شده است ؛ به طور متوسط ، نوشیدنی های گازدار معادل هفت قاشق چای خوری شکر دارند
فروکتوز مضر است
فروکتوز به طور طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها ، سبزیجات و آجیل وجود دارد ؛ اما این بدان معنا نیست که آن برای سلامتی خوب است ؛ قند در روده در طول هضم پردازش می شود ؛ توسط تمام سلول در بدن استفاده می شود ؛ فروکتوز به طور کامل و به طور مستقیم به کبد می رود
حد نرمال استفاده از قند و شکر
انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می کنند که مصرف شکر اضافه روزانه باید نه قاشق چای خوری (۳۸ گرم) برای مردان و شش قاشق چای خوری (۲۵ گرم) برای زنان شود
محبوب کن - فیس نما