13-03-2015، 16:07
![فول فکت های one direction (به غیر از اونایی که دیگران گذاشتن) 1](http://8pic.ir/images/q86venkimddcjx04c9kw.jpg)
1-هری همیشه غذا رو از بشقاب همه می دزده ولی میترسه این کارو با نایل بکنه!
2-لیام میگه زین از دروغگو ها متنفره اگه بهش دروغ بگی دیگه نمیتونی اعتمادشو پس بگیری!!
3-از زین می پرسن اگه دختر مورد علاقتو پیدا کنی به خاطرش سیگارو ترک میکنی؟؟ میگه من به خاطر دختر مورد علاقم همه کاری میکنم!!!
4-لوییس میگه اگه میخوای توجه نایل رو جلب کنی باید بش بگی غذااا!!!!
5-نایل میگه من حاضرم با کاغذ هواپیما درست کنم تا بهم بگم بچه ولی حاضر نیستم با قلب یه دختری بازی کنم تا بهم بگن مرد !!!!!
6-لوییس میگه وقتی منو الینور دعوامون میشه من کوتاه میام،دیدن لبخند روی صورتش مثه برنده شدن تو دعواست!!!!!!
7-زین:من تو گروه از همه خوشتیپ ترم ،هری: من دومم(به نظرم تو اولی)لیام: من سومم،لوییس :من چهارمم،نایل: من از همشون بهترم
8-لیام:توی گروه هری و نایل بهترین دست خط رو دارن
9-هری: اگه به خاطر طرفدارا نبود ما الان هیچی نداشتیم نایل: همه چیو به اونا مدیونیم،هری:دخترای من فوق العادن
10-مدیرشون میگه: میخواد هری مجرد بمون (G/F) نداشته باشه تا ریسک از دست دادن طرفدارا وجود نداشته باشه
11-زین: نایل نگا کن من چقد جذابم ،نایل:تو که غذا نیستی پس برام مهم نیست!!!!!!!!
12-نایل:ای کاش طرفدارا میدونستن چقد دوست دارم ببینمشون و بغلشون کنم
13-هری میگه من یه G/F میخوام که بتونم نصفه شب بهش زنگ بزنم (و باهاش حرف بزنه)
14-نایل: زین میتونه با نگاه کردن به یه دختری باعث شه اون غش کنه ؛اون یه پاور رنجر واقعیه!!!!!
15-دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وان دایرکشن در 23 جولای 2010 ساعت 8:22 تشکیل شد.
2-لیام میگه زین از دروغگو ها متنفره اگه بهش دروغ بگی دیگه نمیتونی اعتمادشو پس بگیری!!
3-از زین می پرسن اگه دختر مورد علاقتو پیدا کنی به خاطرش سیگارو ترک میکنی؟؟ میگه من به خاطر دختر مورد علاقم همه کاری میکنم!!!
4-لوییس میگه اگه میخوای توجه نایل رو جلب کنی باید بش بگی غذااا!!!!
5-نایل میگه من حاضرم با کاغذ هواپیما درست کنم تا بهم بگم بچه ولی حاضر نیستم با قلب یه دختری بازی کنم تا بهم بگن مرد !!!!!
6-لوییس میگه وقتی منو الینور دعوامون میشه من کوتاه میام،دیدن لبخند روی صورتش مثه برنده شدن تو دعواست!!!!!!
7-زین:من تو گروه از همه خوشتیپ ترم ،هری: من دومم(به نظرم تو اولی)لیام: من سومم،لوییس :من چهارمم،نایل: من از همشون بهترم
8-لیام:توی گروه هری و نایل بهترین دست خط رو دارن
9-هری: اگه به خاطر طرفدارا نبود ما الان هیچی نداشتیم نایل: همه چیو به اونا مدیونیم،هری:دخترای من فوق العادن
10-مدیرشون میگه: میخواد هری مجرد بمون (G/F) نداشته باشه تا ریسک از دست دادن طرفدارا وجود نداشته باشه
11-زین: نایل نگا کن من چقد جذابم ،نایل:تو که غذا نیستی پس برام مهم نیست!!!!!!!!
12-نایل:ای کاش طرفدارا میدونستن چقد دوست دارم ببینمشون و بغلشون کنم
13-هری میگه من یه G/F میخوام که بتونم نصفه شب بهش زنگ بزنم (و باهاش حرف بزنه)
14-نایل: زین میتونه با نگاه کردن به یه دختری باعث شه اون غش کنه ؛اون یه پاور رنجر واقعیه!!!!!
15-دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وان دایرکشن در 23 جولای 2010 ساعت 8:22 تشکیل شد.