امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه خورش به، به روش دیگر

#1
طرز تهیه خورش به، به روش دیگر 1

مواد لازم :
 گوشت بدون استخوان
 750 گرم
 به
1 کیلوگرم
 پیاز سرخ شده
 4 قاشق سوپخوری
 روغن
 150 گرم
شکر (در صورت تمایل)
2 قاشق سوپخوری
آبلیمو
نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب
دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده
یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.


پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.


امیدوارم خوشتون بیاد
امضا ندارم!crying
پاسخ
 سپاس شده توسط KaTwO
آگهی
#2
جالب بود مرسی
پاسخ
#3
من از به بدم نمیاد اما خورششو نخوردم.فک نکنم خوب باشه Huh
طرز تهیه خورش به، به روش دیگر 1
پاسخ
 سپاس شده توسط سالار2000
#4
(06-03-2015، 18:52)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
من از به بدم نمیاد اما خورششو نخوردم.فک نکنم خوب باشه Huh

من خورش به خوردم غذای فوق العاده ای نیست اما غذای بدی هم نیست ولی میشه گفت خوبه
امضا ندارم!crying
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان