امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه كيك سيب زمينی

#1
كيك سيب زمينی

مواد لازم براي تهيه خمير:

آرد: 700 گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
ماست: دو قاشق غذاخوري
خامه: دو قاشق غذاخوري
شير: 250 ميلي‌ليتر
كره ذوب شده: 100 گرم
نمك: يك قاشق چاي‌خوري
شكر: 40 گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري


مواد لازم براي داخل كيك:

سيب زميني پخته شده: يك كيلو گرم
جعفري خرد شده: نصف ليوان
پيازچه خرد شده: یک‌سوم ليوان
پنير لبنه، كره و خردل ملايم: از هركدام دو قاشق غذاخوري
كاري، نمك، فلفل، آويشن و پودر سير: از هركدام يك قاشق چاي‌خوري


روش تهيه:

1. براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير لطيفي حاصل شود. روي خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت مي‌دهيم.

2. سيب‌زميني‌هاي پخته را رنده كرده و در كاسه‌‌اي گود تمامي مواد وسط خمير را با هم مخلوط مي‌كنيم.

3. دوسوم خمير را به قطر نيم سانتي‌متر پهن مي‌كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روي كف و ديواره‌هاي آن مي‌اندازيم، مواد سيب‌زميني را داخل خمير قرار داده، باقي‌مانده خمير را روي آن پهن مي‌كنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد مي‌كنيم.

4. قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار مي‌دهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرين مي‌كنيم و دوباره 30دقيقه داخل فر قرار مي‌دهيم تا كاملا زرين شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان