24-02-2015، 23:20
ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر :
فیله ماهی تیلا پیلا ۴ عدد
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذا خوری
کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
۱- فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.
۱- فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.
۲- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.
۳- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .
۴- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت ۳۰ دقیقه.