14-02-2015، 21:44
[b]فیله کباب مواد لازم
• 300 گرم فیله گوسفندی
• 1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه نیم کوب
• 2 قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 عدد پیاز ساطوری متوسط
• نصف پیمانه روغن زیتون
• فلفل تازه کبابی
[/b]
طرز تهیه
1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.
3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.[/b][/b]
• 300 گرم فیله گوسفندی
• 1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه نیم کوب
• 2 قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 عدد پیاز ساطوری متوسط
• نصف پیمانه روغن زیتون
• فلفل تازه کبابی
[/b]
[b] [b]
طرز تهیه
1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.
3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.[/b][/b]