14-02-2015، 20:02
مواد اولیه :
دو عدد
فلفل دلمهای
یك عدد
قارچ
200 گرم
روغن و زعفران
به میزان لازم
زرشك و کره از هر کدام
50 گرم
برنج
دو پیمانه
نمك و فلفل
به میزان لازم
شكر
یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید.
بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید