این واقعا یه Hک نیست ولی شما با این برنامه جم رایگان دریافت میکنید ♥
خب
توی این روش اول باید یه ویزا کارت رایگان بگیرید
و بعد با افزایش حساب خود در بازی کلش آف کلنز جم بخرید ! آن هم به صورت کاملا قانونی !
ابتدا بر روی لینک زیر کــــــلـــــیـــــــــک کنید…
Link: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.AWSurveys.com ?R=3861521 در صفحه باز شده , بر روی
Create A Free Account کلیک کنید
بعد با وارد کردن ایمیل و یوزر نیم و پسورد در آن سایت ثبت نام کنید
بعد از ثبت نام چند تا کادر سفید رنگ ظاهر میشن
که بعد از کلیک بر روی اونا اسم یه سایت رو وارد کنید(هر سایتی) من خودم زدم فلشخور
حالا این کار رو برای بقیه ی تبلیغ ها انجام بدید تا همه ی تبلیغ ها پاک بشن
حالا بر روی Invite Friends بزنید و لینکی که در این صفحه براتون قرار داده رو برای دوستاتون بدید تا از این طریق بیان و توی سایت ثبت نام کنن، با هر ثبت نام از طریق لینک شما به موجودی ویزا کارتتون $0.30 اضافه میشه
و حالا ساخت ویزا کارت
بعد از این که دوستاتون رو دعوت کردید و موجودی ویزا کارتتون به سقف معمول ($15) رسید بر روی Cash Out در منوی Home بزنید و ویزا کارت خودتون رو صادر کنید
حالا وارد بازی بشید و با ویزا کارتتون جم رایگان بخرید
این روش میتونید ویزا کارد های رایگان و جم رایگان بخرید
موفق باشید
خب
توی این روش اول باید یه ویزا کارت رایگان بگیرید
و بعد با افزایش حساب خود در بازی کلش آف کلنز جم بخرید ! آن هم به صورت کاملا قانونی !
ابتدا بر روی لینک زیر کــــــلـــــیـــــــــک کنید…
Link: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.AWSurveys.com ?R=3861521 در صفحه باز شده , بر روی
Create A Free Account کلیک کنید
بعد با وارد کردن ایمیل و یوزر نیم و پسورد در آن سایت ثبت نام کنید
بعد از ثبت نام چند تا کادر سفید رنگ ظاهر میشن
که بعد از کلیک بر روی اونا اسم یه سایت رو وارد کنید(هر سایتی) من خودم زدم فلشخور
حالا این کار رو برای بقیه ی تبلیغ ها انجام بدید تا همه ی تبلیغ ها پاک بشن
حالا بر روی Invite Friends بزنید و لینکی که در این صفحه براتون قرار داده رو برای دوستاتون بدید تا از این طریق بیان و توی سایت ثبت نام کنن، با هر ثبت نام از طریق لینک شما به موجودی ویزا کارتتون $0.30 اضافه میشه
و حالا ساخت ویزا کارت
بعد از این که دوستاتون رو دعوت کردید و موجودی ویزا کارتتون به سقف معمول ($15) رسید بر روی Cash Out در منوی Home بزنید و ویزا کارت خودتون رو صادر کنید
حالا وارد بازی بشید و با ویزا کارتتون جم رایگان بخرید
این روش میتونید ویزا کارد های رایگان و جم رایگان بخرید
موفق باشید