12-02-2015، 0:54
مواد اولیه:
آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان)
كره: 100گرم
سوسیس: 10عدد
ماست: يك پیمانه
بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
نمك: نصف قاشق چایخوری
شكر: 2 قاشق مرباخوری
سیاه دانه: به میزان لازم
زرده تخممرغ: يك عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.
2. پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.
3. یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیسها را به این شكل در آورید.
4. سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
نكات:
در صورت تمایل روی سوسیسها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.
آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان)
كره: 100گرم
سوسیس: 10عدد
ماست: يك پیمانه
بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
نمك: نصف قاشق چایخوری
شكر: 2 قاشق مرباخوری
سیاه دانه: به میزان لازم
زرده تخممرغ: يك عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.
2. پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.
3. یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیسها را به این شكل در آورید.
4. سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
نكات:
در صورت تمایل روی سوسیسها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.