امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قارچ تنوری شکم پر و نحوه تهیه آن

#1
قارچ تنوری شکم پر و نحوه تهیه آن 1

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد مورد نیاز قابل استفاده برای ۵ نفر
ژامبون مرغ………………………..۱۵۰گرم
کوکتل…………………………….۱۰۰گرم
قارچ……………………………….۲۵۰گرم (درشت)
کره………………………………..۲قاشق غذاخوری
سیر……………………………….۲حبه
پودر سیر………………………….۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر……………………….۱قاشق مرباخوری
پنیرپیتزا یا موزارلا………………….۱لیوان (رنده شده)
خرده نان…………………………۱لیوان
جعفری……………………………به میزان لازم (ساطوری شده)

آموزش تهیه:
ابتدا قارچ را تمیز بشویید و ساقه آن را جداکرده و کاملا خرد کنید و بعد داخل آن را با قاشق یا ابزار خارج کنید.
کوکتل و ژامبون را ریز خرد کنید .
کره و مقداری روغن داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن مواد را داخل آن سرخ کنید(کوکتل،ژامبون،خرده قارج)

خرده های نان را ریز کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن سیر رنده شده،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

سینی فر را چرب کنید و قارچ را ته سینی بچینید
سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید قرار دهید.

روی هر قارچ مقداری پنیر بریزید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند.
در پایان روی قارچ مقداری جعفری خرد کرده ریخته و سرو کنید.

نکات حائز اهمیت:
۱)در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان هم به مواد داخل قارچ اضافه کنید.
۲)توجه داشته باشید که قارچ باید درشت باشد تا مواد داخل آن جا شود.
۳)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای سرخ شده و زعفران مزه غذا را بهتر میکند.
۴) این خوراک ساده و سریع گزینه خوبی برای پیش غذا است.
۵) میتوانید از این غذا به عنوان یک غذای سبک و یا میان وعده برای بچه ها نیز استفاده کنید.
نوش جان…
پاسخ
 سپاس شده توسط ❤ஜelenaaஜ❤
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان