امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7 دلیلی که مانع حمله آمریکا به ایران است

بولتن نیوز: سایت شبکه خبری پرس تی وی روز سه شنبه (10 ژانویه / 20 دی) در خبری پیرامون حمله آمریکا به ایران نوشت: «آدام لوثر، عضو هیئت علمی دانشکده نیروی هوایی آمریکا، از سیاستمداران این کشور خواسته است پیش از تصمیم درباره حمله نظامی علیه ایران گزینه‌های زیر را مورد توجه قرار دهند.»
1. ایران از قدرتمندترین ارتشی برخوردار است که آمریکا در ده‌های گذشته با آن مواجه شده است.

لوثر تشریح می‌کند ایران همانند گرانادا، پاناما، سومالی، هائیتی، بوسنی، صربستان، افغانستان و عراق نیست که آمریکا به آن‌ها حمله کرده است. وی می‌افزاید در همه این نمونه‌ها ارتش آمریکا بر دشمنی پیروز شد که توان رقابت با آمریکا را نداشت.

وی همچنین خاطر نشان کرد، ارتش ایران کارآمدتر و توانمندتر است و پس از مشاهده نزدیک به یک دهه جنگ در عراق درک مناسبی از تاکتیک‌ها و راهبردهای آمریکا دارد.

این تحلیل‌گر گفت، ایران در نبرد ساحلی مهارت دارد و شاید برای بستن تنگه هرمز برای مدت زمانی کافی با هدف گرفتن انتقام ویران گر اقتصادی از غرب، از توانایی لازم برخوردار باشد. رزمایش دریایی اخیر نیروی دریایی ارتش ایران راهبرد روشنی را به نمایش گذاشت که ایران به دنبال بستن تنگه هرمز است، حال آن که تلاش می‌کند تا در صورت ورود کشتی‌های جنگی آمریکایی به منطقه آن‌ها را غرق کند.

2. برخلاف عراق، ارتش ایران و سپاه پاسداران ایران نخستین بار با دیدن نیروی زمینی آمریکا سلاح‌های خود را به زمین نمی‌گذارند.

لوثر در ادامه نوشت، نیروهای ارتش ایران از جنگ‌های افغانستان و عراق آموخته‌اند که چگونه آمریکایی‌ها را شکست دهند.

3. وزارت اطلاعات ایران یکی از کارآمدترین سازمان‌ها اطلاعاتی در جهان است.

به نوشته این استاد دانشگاه، این وزارت‌خانه در سی سال گذشته با موفقیت عناصر ضد ایرانی را شناسایی و دستگیر کرده است.

7 دلیلی که مانع حمله آمریکا به ایران است 1

4. جنبش مقاومت حزب الله لبنان می‌تواند به ایران در صورت جنگ احتمالی این کشور با آمریکا کمک کند.

این تحلیل‌گر سیاسی تصریح کرد، اگر ارتش آمریکا به ایران حمله کند، حزب الله با داشتن سه دهه تجربه نبرد با اسرائیل، ممکن است مجموعه‌ای از حملات متقابل را علیه مواضع آمریکا آغاز کند.

5. توانایی‌های سایبری ایران مسحورکننده و در حال افزایش است.

حمله به زیرساخت هسته‌ای ایران ممکن موجب ارتقا حملات سایبری پایدار از سوی ایران برخلاف آن چه که تاکنون مشاهده کردیم، شود. ایران شاید داده‌های حیاتی آمریکا در بخش‌های عمومی و خصوصی را هدف قرار دهد و به دنبال انتقام ویران‌گر، از کار انداختن سیستم‌ها و تخریب داده‌ها باشد.

6. ارتش آمریکا پس از یک دهه نبرد نظامی شدید اکنون مستحق استراحت است.

این تحلیل‌گر نظامی خاطر نشان کرد که جنگ‌های افغانستان و عراق چه آسیب‌هایی به سربازان آمریکایی، خانواده‌های آنان و به تجهیزات ارتش این کشور رسانده است.

7. "حمله محدود" به ایران ممکن است به جنگی گسترده تبدیل شود و آن‌گاه استراحت و تجدید قوا برای ارتش آمریکا دشوار خواهد بود.

این کارشناس تشریح کرد، حتی حمله متمرکز به تأسیسات هسته‌ای ایران، به طور حتم پاسخی فراتر از اهداف "محدود" آمریکا در پی خواهد داشت.

نویسنده در پایان بار دیگر از دولت آمریکا می‌خواهد پیش از آغاز منازعه نظامی علیه ایران همه گزینه‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

پیروز ایران

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط white angel ، ps3000 ، .ali. ، cute flower ، ~SoLTaN~ ، SABER ، در جستجوی حقیقت ، istanbul ، FARID.SHOMPET ، p_boy22 ، I.R.IRAN ، pink devil ، poya ، ...Sara SHZ... ، 1939 ، pegah-p ، Hamidreza jefri HHH ، frozen✘girl ، استقلال قهرمان ، shipar ، A-Y99 ، parmida.a ، R.t.R.d ، m.abdollahi ، SÅℋAℕⅅ ، Artmis2000 ، فانتا ، ^Aytin^ ، ارمين2012 ، Shadow of Death ، حسن بیدبرگی ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، kourosh A ، sadegh7520 ، Majid.7 ، PARIA33 ، .. ReZa .. ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Samaneh77 ، ▪неизвестный▪
آگهی
با این که من عقیده دارم قدرت نظامی امریکا خیلی بیشتر از ایران هست ولی این نقد این مقام امریکایی رو قبول دارم. و اندیشه میکنم واقعا اکنون امریکا اماده جنګ نیست.
در هر صورت این جنګ برای هر دو طرف مشکلات به بار خواهد اورد و صدمه های زیادی خواهد زد . ولی ارزشش رو نداره.
نقل قول: وزارت اطلاعات ایران یکی از کارآمدترین سازمان‌ها اطلاعاتی در جهان است
این رو در اخبار بی بی سی فارسی و اخبار ایران شنیده بودم که یک سازمان امریکایی اعلام کرد ایران یکی از قوی ترین وزارت های اطلاعات جهان رو داره.
ګوګل هم به تازګی در اخر های سال ۲۰۱۱ اعلام داشت ایران خیلی قوی تر از ان چیزی هست که شما اندیشه میکنید .(در زمینه Hک و حمله سایبری)
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، I.R.IRAN ، 1939 ، pegah-p ، SÅℋAℕⅅ ، حسن بیدبرگی
بله به لطف تجهیرات چینی هاحملات سایبری ایران ویران کنندس
اصلابگیم چین هم واردجنگ نشه پاکستان وافغانستان ولبنان وهندواردجنگ میشن
چی جونم؟قدرت نظامی آمریکاازآمریکابیشتره؟

منظورت ایرانه دیگه؟

دلایلشون کاملادرسته
آماده هم بودنمیتونست بگیره
مگه هندونس!
پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، در جستجوی حقیقت ، I.R.IRAN ، 1939 ، SÅℋAℕⅅ ، حسن بیدبرگی
نقل قول: چی جونم؟قدرت نظامی آمریکاازآمریکابیشتره؟

منظورت ایرانه دیگه؟
Big Grin
بله ویرایش کردم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، p_boy22 ، I.R.IRAN ، 1939 ، SÅℋAℕⅅ
دلایل درسته اما برای پیروزی در مقابل آمریکا 7دلیل باید 70دلیل شه!

گذشته در چشمانم مانده است

عبور ثانیه ها ی رد شده در تمام نگاه هایم مشهود است

چشمانت را با شقاوت تمام به روی حقایق بستی

صبور میمانم و بی تفاوت می گذرم

که نفهمی هنوز هم دوستت دارم
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SÅℋAℕⅅ ، lordashrafi
ايران با اين جمعيتي كه داره با صلاح سرد بدونه هيچ تانك هواپيمايي پيروز ميشه باباSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط SÅℋAℕⅅ
جمعیت آمریکاکه بیشتره بعدشم به جمعیت نیست که ، بله به همین دلایله که میتونیم شب هاسرمون روراحت روبالشت بذاریم
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SÅℋAℕⅅ
نقل قول: ايران با اين جمعيتي كه داره با صلاح سرد بدونه هيچ تانك هواپيمايي پيروز ميشه بابا
DodgyDodgy این چه حرفیه مگه بازی روم توتال وار یا جنگهای صلیبی هستش؟
امریکا یک لشگر هم پیمان پشتش داره وما هیچ هم پیمان نظامی نداریم دیگه قذافی هم نیست که مثل دوران دفاع مقدس به ما کلاشینکف بده.البته روی کمک تسلیحاتی روسیه وچین وسوریه وحزب الله لبنان ومقاومت فلسطین وکوبایی ها و دوستان امریکای لاتین می توان حساب کرد ولی همه اینا موقع حمله امریکا پشت مارو خالی می کنن.فقط می تونیم از مسلمانان واقعی مثل حزب الله یا سوریه ویا مقاومت فلسطین انتظار کمک داشته باشیم.
بعید نیست روسیه فاسد طرف امریکا بره.یادتون هستش مدودف با اوباما مک دونالد کوفت می کردن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

7 دلیلی که مانع حمله آمریکا به ایران است 1
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SÅℋAℕⅅ
اسپم ندهید خواهشا
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
پاسخ
 سپاس شده توسط SÅℋAℕⅅ
یه دلیلش اینه که امریکا میگه این فهمیدش بود به خودش نارنجک بست رفت زیر تاک ببین دیگه نفهمش چیه
پاسخ
 سپاس شده توسط SÅℋAℕⅅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تعداد تانک های ایران چقدر است؟ بهترین تانک ایران کدام است؟
  _سه مدل جنگنده ساخت آمریکا در دهه 1940-[نورثروپ]
  -هواگرد های آزمایشی ساخت آمریکا 2010-2019-
  -موشک‌های هوا به هوا جنگ سرد ایالات متحده آمریکا-
  -چند مدل هواگرد آزمایشی ساخت آمریکا از 1940 تا 1949-
  -سه مدل از برترین جنگنده های آمریکا در دهه 1990-
  _سه نمونه هواگرد نظامی ساخت آمریکا در دهه 1980-
  -چهار نوع از برترین هواگرد های نظامی آمریکا در دهه 1940-
  خطر حمله آمریکا هنوز وجود دارد
  جنگ «اف ۱۴» ایران با «اف ۲۲» آمریکا چگونه خواهد بود؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان