امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اصول سرخ کردن غذا با کمترین روغن

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصول سرخ کردن غذا با کمترین روغن 1

سرخ کردن غذا با کمترین روغن
هنگامی که یک غذای سرخ شده سالم و عالی را مزه می‌کنیم، اولین چیزی که به زبان می‌آوریم این است: «اصلا چرب نیست!»
درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد، اما اگر به شیوه مناسب تهیه شود، این غذا هم می‌تواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هر چند که این نوع غذا باید گه گاهی خورده شود.
روغن را تمیز نگه دارید
در صورت وجود ته مانده‌های غذا در روغن، سریع می‌سوزد.
این امر باعث بدرنگ و بدطعم شدن غذای سرخ شده در آن می‌شود، بنابراین قبل از سرخ کردن ته مانده غذا را از روغن در بیاورید.
پودر یا مایه کنتاکی بهتری تهیه کنید
غلتاندن غذا در پودر یا مایه کنتاکی لایه تردی ایجاد می‌کند. اما اگر از پودر یا مایه به درستی استفاده نشود باعث جذب روغن بیشتری می‌شود. آرد در صورتی که به میزان کافی از آن استفاده شود، روغن را جذب نخواهد کرد اما افزودن آرد زیاد باعث جذب روغن خواهد شد. موادی مانند آرد ذرت و برنج جذب روغن را کاهش می‌دهد. اگرچه خوردن نوشیدنی گازدار توصیه نمی‌شود اما افزودن کمی نوشیدنی‌های گازدار به جای آب برای تهیه مایه کنتاکی، مانع از جذب روغن می‌شود.
دمای مناسب روغن در طول زمان حفظ شود
در صورت حفظ دما حین پخت، غذا روغن را به خود جذب نخواهد کرد. پس از سرخ کردن، غذا را در صافی قرار دهید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج
  آموزش درست کردن “ترافل شکلاتی” خوشمزه و دلچسپ
  نحوه ی درست کردن بورک ترکیه‌ای
  درست کردن شیرینی کریسمس به شکل گوزن

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان