امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک نسکافه ای

#1
مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه:
تخم مرغ................ 4 عدد
آرد....................... 2 پيمانه
شكر..................... 2 پيمانه
روغن ................... 1 پيمانه
آب جوش .............. 1 پيمانه
نسکافه ................ 1 قاشق مربا خوری
بكينگ پودر ........... 1 قاشق مربا خوري


مواد لازم برای تهیه شربت روی کیک :
آب .................... 1پیمانه
شکر ................. 1پیمانه 

مواد لازم برای تهیه خامه کیک:
پودر خامه .................. 1 بسته
خامه صبحانه..............  2 قاشق غذا خوری
شیر......................... 1پیمانه
نسکافه .................... نصف قاشق مربا خوری
پودر قند .................... 1قاشق غذا خوری
کیک نسکافه ای 1
سفيده و زرده را جدا کنید
نسکافه را در آب جوش حل کنید و کمی بگذارید تا خنک شود
زرده + شكر + روغن  را خوب مخلوط كنيد تا كرم رنگ شود.آرد را با بكينگ پودر الك كنيد و به مواد اضافه كنيد همچنین نسکافه را که در آب حل کرده اید وهم بزنيد تا مواد يكدست شود.
به سفيده ها 2 قاشق غذا خوري آب سرد اضافه كنيد و هم بزنيد تاكاملا پف كرده و شكل همزن روي سفيده ها باقي بماند و از ظرف نريزد. سفيده را به آرامي با مواد قبل اضافه كنيد و در قالب مناسب كه چرب شده در فر که از قبل گرم شده قرار دهید تا وقتی که وسط کیک پخته شود.
صبرکنید کیک کاملا سرد شود و بعد از قالب جدا کنید .از وسط کیک را برش بزنید و به دو قسمت تقسیم کنید
یک پیمانه آب را با یک پیمانه شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود .از این شربت روی دو قسمت کیک بریزید تا کیک مرطوب شده و رطوبت خامه ها رو به خود جذب نکند.
من از پودر خامه برای این کیک استفاده کردم که خیلی راحت فرم می گیره و زود آماده می شه.یک بسته  پودر خامه دریم همین که توی عکس می بینید رو با یک پیمانه شیر که حتما هم سرد باشه و نسکافه و در صورت تمایل پودر قند(این پودر خامه ها شیرین هستن ولی چون از نسکافه استفاده می کنید بهتره که کمی شیرینیش رو بیشتر کنید)رو با همزن خوب مخلوط کنید بعد از چند دقیقه می بینید که خامه پف کرده و فرم می گیرد.بهتر است یک ساعت خامه را در یخچال قرار دهید.
روی تکه ای از کیک که برای قسمت پایین در نظر گرفته اید یک لایه خامه بکشید که قطر آن بسته به سلیقه شماست .لایه بعدی را روی آن قرار دهید و روی کیک را یک لایه نازک خامه بکشید .نکته ای که باید این جا مد نظر داشته باشید این است که صاف شدن سطح کیک های خامه ای باید در چند مرحله صورت بگیرد.خامه را تقسیم بندی کنید به حد اقل 3 قسمت و در هر مرحله سعی کنید با وسایلی که در اختیار دارید سطح خامه را صاف کنید.پیشنهاد من برای صاف کردن و یک دست کردن روی کیک خامه ای استفاده از روبان های پلاستیکی است .دو طرف روبان را در دست بگیرید و روی کیک به آرامی بکشید این کار را تا جایی ادامه دهید که سطح کیک یکدست شود.
کیک نسکافه ای 1 عکس مربوط به کیک خامه ای است
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان