امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خداحافظی مورینیو

ژوزه مورينيو آرزوي مربيگري در ليگ برتر انگليس را بار ديگر تکرار کرد اما اظهار داشت که قرارداش در رئال مادريد را نقض نخواهد کرد.

سرمربي پرتغالي رئال از سال 2004 تا 2007، 3 سال بر افتخار را در چلسي گذراند و اين باشگاه را به افتخارات پي در پي در ليگ و 6 قهرماني در طول حضورش در اين باشگاه رساند.

وي چندين بار در موقعيت‌هاي مختلف به بازگشت به انگليس اشاره کرد. مورينيو تا سال 2016 با رئال مادريد قرارداد دارد و در اين باره اظهار داشت: اگر امسال برنده ليگ قهرمانان نشويم، فصل بعد آن را به دست خواهيم آورد.

وي ادامه داد: آيا اگر اين افتخار را به دست آورم، رئال را ترک مي‌کنم؟ خير، تنها زماني که قراردادم با اين تيم به پايان برسد از اينجا مي‌روم.

مورينيو تأکيد کرد: وقتي قراردادي امضا مي‌کنم، با هدف تکميل کارم و با قصد ساخت و ايجاد فونداسيوني براي جانشينم اين کار را انجام مي‌دهم.

سرمربي رئال مادريد در پايخ به اينکه آيا روزي به انگليس بازخواهد گشت، گفت: بله مطمئنا. بدون اينکه سعي کنم آينده را پيش‌بيني کنم، تأييد مي‌کنم که به انگليس برمي‌گردم؛ اما اين کار زودتر از سال 2016 انجام نخواهد شد و تنها پس از اينکه قراردادم با رئال به پايان برسد، در اين باره تصميم مي‌گيرم.

وي اضافه کرد: جايي که در آن هستم را دوست دارم، در اينجا احساس خوبي دارم و اين واقعيت است.
با مردم مشورت کن ولي خودت تصميم بگير
پاسخ
 سپاس شده توسط oda
آگهی
مرسی.
حسابی حال کردم با مطلبت نمیشد 2تا سپاس زد یکی رو نوشتم!:hje:
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خداحافظی بغض‌آلود حاج‌رضایی با رفیق دیرینه
  مورینیو: به خاطر کریم بنزما ناراحت شدم
  مورینیو ستون‌نویس جدید سان در مسابقات یورو
  فوری: ژوزه مورینیو از تاتنهام اخراج شد
  گواردیولا و برابری با رکورد ویژه ژوزه مورینیو(عکس)
  سون، سولسشر و مورینیو را به جان هم انداخت(عکس)
  خداحافظی غیرمنتظره بازیکن مطرح تیم ملی والیبال
  هزینه 40 میلیون یورویی برای اخراج مورینیو
  مورینیو: بازیکنانم فکر کردند من دیوانه ام
  مورینیو: بیل باید جای هری کین را بگیرد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان