22-01-2015، 2:42
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
- سفیده تخممرغ: سه عدد
- شكر دانهریز: 40 گرم
- پودرشكر : 180گرم
- پودربادام : 125گرم
- رنگ قهوهای و اسانس چای (برگاموت): به میزان دلخواه
- چای خشك: به میزان لازم
1. اگر فر گازی بود روی 150درجه سانتیگراد و اگر برقی بود روی 140درجه سانتیگراد تنظیم و گرم میكنیم.
2. كف سینی فر را كاغذ روغنی پهن كرده و آن را چرب میكنیم.
3. ابتدا سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی هم میزنیم تا پف كند. سپس آرامآرام شكر دانه ریز را به سفیده اضافه كرده و به همزدن ادامه میدهیم تا حالت فومی شكل پیدا كند. پودرشكر و پودربادام را با یكدیگر آسیاب كرده و خوب مخلوط میكنیم و توجه میکنیم كه به واسطه چربی بادام حالت خمیری شكل پیدا نكند. رنگ و اسانس را هم به مواد اضافه كرده و مواد خشك و چای خشک را در سه مرحله توسط لیسك به خورد سفیدهها میدهیم.
4. یك ماسوره ساده به قطر دو سانتیمتر داخل كیسه قیف قرار میدهیم. مایه را داخل قیف ریخته دایرههایی به قطر سه تا چهار سانتیمتر از مایه روی كاغذ میگذاریم. سینی را چند بار روی میز میكوبیم و به مدت 30دقیقه در دمای محیط استراحت میدهیم تا رویه ماكارونها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر میپزیم. برای بین ماكارونهای چای پس از پخت از خامه یا كرم گاناش سفید استفاده میكنیم.
ماكارون چای: ماكارون چای از آن دست ماكارونهایی است كه در تهیه آن از اسانس چای و چای خشك با هم استفاده میشود.