22-01-2015، 2:27
چالا نوعی نان سفید است که اقلیت ها در مراسم های مذهبی خود درست می کنند. ما در این مطلب، چالای سیب و عسل را برایتان انتخاب کرده ایم تا از طعم عالی آن لذت ببرید.
در این مطلب، نه تنها روش پخت که روش تزئین این نان را نیز به صورت تصویری می توانید دنبال کنید.
مواد لازم
1. خمیر چالا (دستور تهیه آن در ادامه ذکر شده است) را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. ضخامت خمیر باید حدود 2 سانتی متر باشد.
2. سیب را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس آن را روی سطح خمیر بپاشید.
3. خمیر را از وسط تا کنید تا نیم دایره شود.
4. دوباره یک لایه دیگر آن را تا کنید تا شکل یکچهارم دایره شود.
5. سپس آن را در دست به شکل توپ حالت دهید تا سیب های داخل خمیر بیرون بزنند و دیده شوند.
6. سطح دایره را کمی تخت کنید. سپس آن را با چاقوی تیز به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
7. هر کدام را جداگانه روی سطح آردپاشی شده رول کنید تا شکل طناب باریک به خود بگیرند.
8. نوارهای خمیر را همانند تصویر به هم ببافید.
9. دو انتهای خمیرها را به هم وصل کنید. تا در انتها شکل دایره به خود بگیرند.
10. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. روی خمیر یک لایه پلاستیک بگذارید تا گرم باشد و به خوبی پف کند.
11. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه کوچک، تخممرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. با کمک قلمموی آشپزی، از مخلوط تخممرغ روی سطح خمیر بمالید. سپس روی آن شکر بپاشید.
12. خمیر را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
13. نان را روی توری قرار دهید تا خنک شود، سپس برش دهید و سرو کنید.
در این مطلب، نه تنها روش پخت که روش تزئین این نان را نیز به صورت تصویری می توانید دنبال کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437858_693.jpg)
مواد لازم
- 700 گرم خمیر چالا*
- یک عدد سیب بزرگ و پوست کنده
- یک عدد تخممرغ + یک قاشق غذاخوری آب
- شکر برای روی نان
1. خمیر چالا (دستور تهیه آن در ادامه ذکر شده است) را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. ضخامت خمیر باید حدود 2 سانتی متر باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437859_550.jpg)
2. سیب را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس آن را روی سطح خمیر بپاشید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437860_204.jpg)
3. خمیر را از وسط تا کنید تا نیم دایره شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437861_351.jpg)
4. دوباره یک لایه دیگر آن را تا کنید تا شکل یکچهارم دایره شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437862_562.jpg)
5. سپس آن را در دست به شکل توپ حالت دهید تا سیب های داخل خمیر بیرون بزنند و دیده شوند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437863_490.jpg)
6. سطح دایره را کمی تخت کنید. سپس آن را با چاقوی تیز به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437864_533.jpg)
7. هر کدام را جداگانه روی سطح آردپاشی شده رول کنید تا شکل طناب باریک به خود بگیرند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437865_666.jpg)
8. نوارهای خمیر را همانند تصویر به هم ببافید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437866_367.jpg)
9. دو انتهای خمیرها را به هم وصل کنید. تا در انتها شکل دایره به خود بگیرند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437867_352.jpg)
10. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. روی خمیر یک لایه پلاستیک بگذارید تا گرم باشد و به خوبی پف کند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437868_820.jpg)
11. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه کوچک، تخممرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. با کمک قلمموی آشپزی، از مخلوط تخممرغ روی سطح خمیر بمالید. سپس روی آن شکر بپاشید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437869_772.jpg)
12. خمیر را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437870_984.jpg)
13. نان را روی توری قرار دهید تا خنک شود، سپس برش دهید و سرو کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437871_554.jpg)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![چالا سیب و عسل 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/10/22/437872_910.jpg)