امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توصیه‌های ابوعلی سینا برای استفاده درست از ادویه‌ها

#1
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، گاهی به علت زیاده روی در ترکیبات برخی از ادویه‌ها با هم، ترکیبات ناهمگونی به وجود می‌آید که هضم غذا را دچار مشکل می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهند، پودر سیر را نباید در غذاهایی استفاده کرد که در آن پیاز نیز وجود دارد، در این صورت تمام فواید هر دو آن‌ها خنثی می‌شود و در غذا طعم مطلوب و مناسبي ایجاد نمی‌شود.




گفتني است؛ ادویه های گرم مثل زنجبیل، جوز، دارچین که برای درمان بیماری‌هایی مانند کاهش خون بسیار مفیدند نباید همراه با ادویه‌های سبز رنگ استفاده شوند، زیرا خاصیت آنتی اکسیدانی آن‌ها با یکدیگر ترکیب می‌شود و تا حدودی از فواید آن‌ها کاسته مي شود و در طب سنتی نیز توصيه مي کنند ادويه ها را به طور جداگانه به غذاها اضافه کنند و مخلوط ادویه‌ها با هم بهترین تاثیر را در غذا ایجاد نمی‌کند.





نتایج مطالعات نشان می‌دهند، رزماری ادويه‌ای است که به حفظ سلامت و کنترل وزن بسیار کمک می‌کند و این ادويه فراموش شده می‌تواند تاثیر زيادی در عطر و بوی غذاها داشته باشد، پس از استفاده از آن برای غذاهایتان غفلت نکنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط fafa23
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  استفاده از سمان در مطب های دندانپزشکی
  7 درمان خانگی کیست مویی با استفاده از داروهای گیاهی موثر
  بوعلی سینا با شکستگی انگشت پا چه می کرد ؟
  چند توصیه برای درمان سردرد..♡
  عوارض پخت نان با آرد سفید و استفاده بیش از حد از آن
  آیا استفاده از وازلین روی پلک ها خطرناک است؟
  بهترین زمان استفاده از قرص های ضد باردار
  چگونه صابون هویج درست کنیم؟
  پوست خشک ویتامین برای پوست : ۸ مکمل و ویتامین که برای درمان خشکی پوست توصیه می
  نرم کردن مو با استفاده از ۱۲ روش خانگی موثر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان