امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه مرغ سالسا

#1
طرز تهیه مرغ سالسا 1


یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است .

آماده سازی : 10 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
سس تاکو 5 قاشق غذا خوری
سالسا 1 پیمانه
پنیر چدار 1 پیمانه
خامه ترش (اختیاری) 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.

3- آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه در دمای 375 درجه فارانهایت (190 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.

4- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را 3 الی 5 دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

منبع : beryooni.com
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان