14-01-2015، 16:17
در این مطلب طرز تهیه یک دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
مناسب برای 3 تا 4 نفر
بسکویت گندم ساقه طلایی : یک بسته (1 لیوان نرم شده)
کره : 2 قاشق غذاخوری
خامه میهن : یک قوطی (3/2 لیوان)
پنیر خامه ای : 200 گرم
ژله آناناس : یک پاکت
دریم ویپ : یک پاکت
ژله توت فرنگی : 2 پاکت
طرز تهیه
- بیسکویت ها را در آسیاب ریخته نرم کنید سپس کره را به آن اضافه کرده با دست ورز دهید تا وقتی که کره آب شود و خوب جذب بسکویت شود.
- بیسکویت را در قالب دایره ای مخصوص کیک پنیر که اطراف آن قابل باز شدن می باشد ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید به طوریکه بیسکویت در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- ژله آناناس را با 1/2 لیوان آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.
- پنیر خامه ای را در مخلوط کن ریخته سپس خامه، دریم ویپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه کنید.
- مواد را خوب با مخلوط کن بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- سپس کرم بدست آمده را بطور یکنواخت روی سطح بیسکویت داخل قالب بریزید.
- ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا کرم ببندد.
- پودر ژله توت فرنگی را در 1 و 1/2 لیوان آب گرم حل کرده و کنار بگذارید تا خنک شود .
- ژله توت فرنگی را روی کرم ریخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
- اطراف قالب را باز کنید و اطراف آن را با پنیر خامه ای و چند توت فرنگی قاچ شده بر روی آن تزئین کنید.
مواد لازم
مناسب برای 3 تا 4 نفر
بسکویت گندم ساقه طلایی : یک بسته (1 لیوان نرم شده)
کره : 2 قاشق غذاخوری
خامه میهن : یک قوطی (3/2 لیوان)
پنیر خامه ای : 200 گرم
ژله آناناس : یک پاکت
دریم ویپ : یک پاکت
ژله توت فرنگی : 2 پاکت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه
- بیسکویت ها را در آسیاب ریخته نرم کنید سپس کره را به آن اضافه کرده با دست ورز دهید تا وقتی که کره آب شود و خوب جذب بسکویت شود.
- بیسکویت را در قالب دایره ای مخصوص کیک پنیر که اطراف آن قابل باز شدن می باشد ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید به طوریکه بیسکویت در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- ژله آناناس را با 1/2 لیوان آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.
- پنیر خامه ای را در مخلوط کن ریخته سپس خامه، دریم ویپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه کنید.
- مواد را خوب با مخلوط کن بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- سپس کرم بدست آمده را بطور یکنواخت روی سطح بیسکویت داخل قالب بریزید.
- ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا کرم ببندد.
- پودر ژله توت فرنگی را در 1 و 1/2 لیوان آب گرم حل کرده و کنار بگذارید تا خنک شود .
- ژله توت فرنگی را روی کرم ریخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
- اطراف قالب را باز کنید و اطراف آن را با پنیر خامه ای و چند توت فرنگی قاچ شده بر روی آن تزئین کنید.