03-01-2015، 19:29
پیتبال سال 2015 را با اجرای برامه ی سال نو در میامی آغاز کرد و او قصد دارد تا بقیه ی این 365 روز را
در یک مسیر گسترده (از پیشرفت ) ادامه دهد .
خواننده ی هیپ هاپ ، که با آلبوم Globalization پرچم دار شد و توانست ستاره ای در بین ستارگان مشهور هالیوودی کسب کند،
به مجله ی people گفته است که قصد دارد در 2015 چه افتخاراتی را کسب کند و چه کار انجام دهد و به چه چیزی برسد!
- پیتبال ، تو همیشه پر انرژی هستی ! رازت چیهـ ؟!
- مصرف ویتامین در صبح و مقداری ودکا ، به همراه آب و لیمو به من کمک میکند تا به صحنه بروم و در بعداز ظهر با نوشیدن
چای و خب البتهـ سـ/ک/س انرژی میگیرم !
- خب چطور لذت می بری ؟!
-راستش سرگرمی های من غیر قابل ترک هستن! من به سواحل با افراد سـ/ک/سی میرمـ و فقط استراحت میکنم!
-تو سال 2015 را با اجرای مراسم سال نو در فاکس برای اولین بار آغاز کردی! تصمیم دیگری نداری ؟!
-هدف و انگیزه ی من برای 2015 تاریخ ساز شدن است!
سلب دیلی
در یک مسیر گسترده (از پیشرفت ) ادامه دهد .
خواننده ی هیپ هاپ ، که با آلبوم Globalization پرچم دار شد و توانست ستاره ای در بین ستارگان مشهور هالیوودی کسب کند،
به مجله ی people گفته است که قصد دارد در 2015 چه افتخاراتی را کسب کند و چه کار انجام دهد و به چه چیزی برسد!
- پیتبال ، تو همیشه پر انرژی هستی ! رازت چیهـ ؟!
- مصرف ویتامین در صبح و مقداری ودکا ، به همراه آب و لیمو به من کمک میکند تا به صحنه بروم و در بعداز ظهر با نوشیدن
چای و خب البتهـ سـ/ک/س انرژی میگیرم !
- خب چطور لذت می بری ؟!
-راستش سرگرمی های من غیر قابل ترک هستن! من به سواحل با افراد سـ/ک/سی میرمـ و فقط استراحت میکنم!
-تو سال 2015 را با اجرای مراسم سال نو در فاکس برای اولین بار آغاز کردی! تصمیم دیگری نداری ؟!
-هدف و انگیزه ی من برای 2015 تاریخ ساز شدن است!
سلب دیلی