امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نون قیفی !

#1
Heart 
نون قیفی ! 1



تا حالا نون قیفی درست کردید؟ این نون های قیفی یه روش خلاقانه و جالب و متفاوت برای سرو غذاهاست .. میتونید داخلش رو با الویه .. مواد پیتزا .. مواد گوشتی یا هرچی که دلتون میخواد پر کنید ..

برای درست کردن این نون ها یا باید از خمیر آماده استفاده کنید یا خمیرش رو خودتون درست کنید .. از خمیر های آماده توی بازار ایران من خمیر هانیکو رو میشناسم و فکر میکنم برای این نون های فیفی خوب جواب بده ..

برای آماده کردن این نون ها به قالب های مخروطی شکل فلزی نیاز داریم که میتونید از لوازم شیرینی فروشیها اونها رو تهیه کنید .. اگه به این قالب ها دسترسی ندارید میتونید از روش زیر کمک بگیرید و قیف های مقوایی رو خودتون آماده کنید ..

همون طور که مشاهده میکنید قیف ها در تصویر زیر از کمی مقوا که به شکل قیف در آوردن و کمی فویل که روی اونها کشیده شده درست شده .. ولی من به شما توصیه میکنم این کار رو فقط با فویل آلومینیوم انجام بدید چون همین مقوا شاید باعث بشه داخل نون ها خوب پخته نشه و در ضمن فکر کنم بهداشتی نباشه ..

پس ورق آلومینیوم رو به صورت قیف در بیارید و محکم کنید .. اگه فویلتون نازک هست باید از چند ورق روی هم استفاده کنید ..



نون قیفی ! 1

برای درست کردن خمیر میتونید از دستور زیر استفاده کنید :


آب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 55 گرم شکر
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
مایه خمیر فوری 7 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد حدود 4 پیمانه

طرز تهیه:
آب و شیر را بجوشونید و صبر کنید ولرم بشه .. روغن و شکر و نمک را اضافه کنید ..
تخم مرغ را همزده و به مواد اضافه کنید ..
2 پیمانه از آرد را با مایه خمیر مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و 5 دقیقه آن را استراحت بدید ( بیشتر از این زمان نیاز نیست چون خمیر مایه فوری هست )
بعد بقیه ی آرد را کم کم اضافه کرده و ورز بدید تا به مرحله ای برسید که به دست بچسبه ..



نون قیفی ! 1



در مرحله بعدی خمیر را چانه کرده و 5 دقیقه استراحت بدید ..سپس با دست چانه ها رو لوله کنید و دور قیف های آماده بپیچونید .. بعد از پیچیدن دور قیف ها روی اون رو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدید بعد روی اون رو زرده +1 قاشق شیر+ کمی زعفران بزنید و کنجد بریزید ..


نون قیفی ! 1


در نهایت نون ها رو داخل فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه بذارید ..

نون قیفی ! 1

نکاتی که باید در مورد این آموزش بدونید :

قیف ها نیاز به چرب کردن نداره ..

اگه برای پیتزا میخواید استفاده کنید خمیرتون نازک تر باشه بهتره و اگه برای الویه میخواید ازشون استفاده کنید خمیر رو کلفت تر بگیرید که مقدار الویه و نون تناسب داشته باشه ..

این نکته رو هم بدونید که خمیر ها انواع مختلف دارن و معمولا با هر خمیری میشه این نون ها رو آماده کرد ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نون قیفی ! 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه لازنیا قیفی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان