24-12-2014، 22:44
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سلام به برادر و خواهر های گرامی که در راه نشر دین مبین اسلام از هیچ خدمتی فروگذاری نمی کنید ...
این مطلب رو زدم چون چند تا مطلب می خواستم بهتون بگم :
1- اول از همه از شما تشکر می کنم بابت این فداکاری و خدمتتون توی فضای مجازی .. من کسی نیستم که بخوام از این خدمت های شما تشکر کنم اما در وسع خودم دیدم که باید از شما بزرگواران که اینجوری وقت می زارید و دشمنان رو ناامید می کنید تشکر ویژه میکنم .
2- بزرگواران ! شما تلاش خودتون رو همینجوری ادامه بدید البته نیازی به گفتن بنده نیست ... میدونم ... اما توصیه ای بود از برادر کوچیکتون ... اینو بدونید که دست امام زمان (ع) پشت این مملکت هستش والا تا حالا مملکتمون به دست نامردا می افتاد .
3- توی این انجمن هم مثل انجمن های دیگه اختلاف سلیقه هست ... حرف های زیادی در مورد بچه مذهبی ها زده میشه که اصلا برای حداقل بنده مهم نیست چون توی این سایت به عینه می بینم که مخالفین مذهب و دین چه برخوردی دارن ... حتی وقتی بهشون کاری نداریم الا ایها حال ما باید مثل سیره ائمه و پیامبر بزرگوارمون عمل کنیم ... پس مثل اون بزرگواران فریب خوردگان رو روشن کنیم و با فریب دهندگان که اصلا هیچ راه بازگشتی ندارن برخورد جدی کنیم...
4- این مطلب رو بدونید بزرگواران ! خون شهدا این انقلاب رو بیمه کرده ... انقلاب رو بزرگواران ... پس ما هم باید وظیفمون رو در این راستا انجام بدیم و تثبیت بیمه اون بزرگواران رو انجام بدیم.
اما سخن اخر خطاب به دشمنان شیعیان و مسلمانان :
ما محبان علی بن ابی طالب علیه السلام و اولاد طاهرینش هستیم...
دشمن هر چه درنده تر شود
شیعه با مرگ زنده تر می شود
معنی این شعر میدونید یعنی چی ؟ یعنی ما خیلی وقته برای سربازی اماده ایم ... نه از دشمنان دین درفضای مجازی می ترسیم
نه از داعش امثال داعش می ترسیم ...
نه از استکبارو اسرائیل می ترسیم ...
نه از مزدوران خودباخته می ترسیم ...
نه از شبه روشن فکران ... می ترسیم ...
مرگ اگر مرد است گو نزد من ای
تا در اغوشش بگیرم تنگ تنگ
اللهم عجل ولیک الفرج