23-12-2014، 20:24
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بذار رک بگم ... وقتي داري تلاش مي کني ، کسي و که رفته ، فراموشش کني ، در واقع منتظري که برگرده . . . .!!!.
♫
♫
♫
♫
♫
♫
حواسم را پرت کرده ای .. آنقــدر دور ... که دیگر ... یادم نیست " تو " رفته ای و " من " ... حــواسم نیست !
✚
✚
✚
✚
✚
✚
آدم ها فراموش نمی کنند فقط دیگر ساکت می شوند … همین !
♩
♩
♩
♩
♩
♩
♩
♩
دنـیـا تمام حرف دلم این است من عـــشق را به نام تو آغـاز کرده ام در هر کجای عشق که هسـتی آغــــاز کن مرا
✄
✄
✄
✄
✄
✄
✄
آدمهای بزرگ،کسانی نیستند که شکست نخوردهاند کسانی هستند که بعد از شکست ، پیروز شدهاند
❥
❥
❥
❥
❥
❥
❥
شر با شر خاموش نمی شود چنان که آتش با آتش بلکه شر را خیر فرو می نشاند و آتش را آب
☂
☂
☂
☂
☂
☂
☂
☂
من این روزها صدای ثانیه ثانیه فراموش شدنم را میشنوم
☿
☿
☿
☿
☿
☿
☿
اشتباهات خود را جابه جا نکنید در عوض آنها را زیر پا گذاشته و برای رد شدن از آنها استفاده کنید
♛
♛
♛
♛
♛
♛
سکوت و صبوری ام را به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار ، دلم به چیزهایی پای بند است که تو یادت نمی آید ...
♚
♚
♚
♚
♚
♚
♚
دیروز می مردن ، فراموش می شدن آرام آرام ...
امروز چه زود از یاد می رویم بی آنکه بمیریم ...
♋
♋
♋
♋
♋
♋
♋

بذار رک بگم ... وقتي داري تلاش مي کني ، کسي و که رفته ، فراموشش کني ، در واقع منتظري که برگرده . . . .!!!.
♫
♫
♫
♫
♫
♫
حواسم را پرت کرده ای .. آنقــدر دور ... که دیگر ... یادم نیست " تو " رفته ای و " من " ... حــواسم نیست !
✚
✚
✚
✚
✚
✚
آدم ها فراموش نمی کنند فقط دیگر ساکت می شوند … همین !
♩
♩
♩
♩
♩
♩
♩
♩
دنـیـا تمام حرف دلم این است من عـــشق را به نام تو آغـاز کرده ام در هر کجای عشق که هسـتی آغــــاز کن مرا
✄
✄
✄
✄
✄
✄
✄
آدمهای بزرگ،کسانی نیستند که شکست نخوردهاند کسانی هستند که بعد از شکست ، پیروز شدهاند
❥
❥
❥
❥
❥
❥
❥
شر با شر خاموش نمی شود چنان که آتش با آتش بلکه شر را خیر فرو می نشاند و آتش را آب
☂
☂
☂
☂
☂
☂
☂
☂
من این روزها صدای ثانیه ثانیه فراموش شدنم را میشنوم
☿
☿
☿
☿
☿
☿
☿
اشتباهات خود را جابه جا نکنید در عوض آنها را زیر پا گذاشته و برای رد شدن از آنها استفاده کنید
♛
♛
♛
♛
♛
♛
سکوت و صبوری ام را به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار ، دلم به چیزهایی پای بند است که تو یادت نمی آید ...
♚
♚
♚
♚
♚
♚
♚
دیروز می مردن ، فراموش می شدن آرام آرام ...
امروز چه زود از یاد می رویم بی آنکه بمیریم ...
♋
♋
♋
♋
♋
♋
♋
به یاد آوردنت هر روز ، درد آورترین شکل فراموشی ست
▲
▲
▲
▲
▲
▲
اشک خشک میشه ، خنده محو میشه ، اما یاد تو فراموش نمیشه !
⚜
⚜
⚜
⚜
⚜
از سکوت پرسیدم برای بهترینم چه بنوسیم ؟
گفت : بنویس ما را چون روزگاران مبر از یاد ...