20-12-2014، 18:47
کرم ژله هندونه ای یه دسر خوشمزه و قشنگ برای شب یلدا س که مراحل و توضیحاتش رو از قول مریم بهادربیگی عزیز بخونید :
مواد لازم برای تهیه این دسر :
ژله لیمو 1 بسته
ژله انار یا آلبالو 1 بسته
ژله آلوئورا 1 بسته
خامه صبحانه 1 بسته 250 گرمی
طرز تهیه :
ابتدا هر بسته ژله رو با یک تا یک و نیم لیوان آب جوش در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذرات ژلاتین به خوبی در آب حل بشه .. هر 3 رنگ ژله رو با این روش آماده کنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسه ..
بعد 250 گرم خامه رو به ژله ها اضافه کنید .. دقت کنید بیشتر خامه رو به ژله آلوئورا اضافه کنید و مقدار کمتر رو با ژله انار .. چون هرچی مقدار خامه بیشتر باشه رنگ ژله کم رنگ تز میشه و چون ما به رنگ قرمزپر رنگ نیاز داریم بنابراین مقدار کمتری خامه اضافه کنید ..
فقط در حدی که کمی مات بشه کافی هست . ( برای قسمت سبز هم همین طور )
نکته: به هر قسمت از ژله که خامه اضافه کردید حتما آنرا از صافی ریز رد کنید که مایع صاف و یکدست تری داشته باشید .از رنگ خوراکی هم برای پر رنگ کردن قسمت سبز و قرمز میتوانید اضافه کنید .
2 کاسه در 2 سایز مختلف انتخاب کنید .. در کاسه بزرگتر مقداری از ژله سبز مخلوط با خامه رو میریزیم و کاسه کوچیکتر رو توی کاسه بزرگتر که ژله ریختید قرار بدید و داخل کاسه کوچیک رو با یخ پر کنید تا سریع تر ببنده .. سپس اون رو داخل فریزر یا یخچال قرار بدید تا نیم بند بشه ( دقت کنید مدت قرار دادن در فریزر اگه زیاد باشه ژله یخ میزنه و خراب میشه پس مرتب بهش سر بزنید )
سپس یخ ها رو برداشته و به جای آن آب داغ بریزید تا کاسه کوچیک از ژله جدا بشه ..
حالا یه کاسه سبز ژله ای داخل کاسه بزرگتر داریم .. مطابق شکل داخلش رو مخلوط ژله آلوئورا و خامه بریزید و دوباره کاسه کوچیک رو داخل ژله سفید قرار بدید . دقت کنید که مقدار ژله سفید در حدی باشه که فقط تا لبه ژله سبز بالا بیاد .. سپس کاسه رو دوباره با یخ پر میکنیم و در یخچال یا فریزر مثل مرحله قبل قرار میدیم تا نیم بند بشه ..
نکته : برای اینکه لایه ها به هم بچسبه و جدا نشن فقط باید در حدی بسته بشه که نیم بند شده باشه چون اگه کاملا بسته شده باشه موقع برگردوندن و برش زدن لایه ها از هم جدا میشن
لایه سفید هم که نیم بند شد دوباره یخ ها رو برداشته و آب داغ بریزید تا کاسه راحت از ژله جدا بشه .. داخل این حفره خالی رو با ژله قرمز که با خامه مخلوط کردید پر کنید و دقت کنید فقط در حدی ژله قرمز رو بریزید که تا لبه ژله سفید بالا بیاد که کار تمیز تری داشته باشید .
سپس کاسه رو در یخچال قرار بدید و حداقل 6 ساعت صبر کنید تا دسر هندونه ای کاملا ببنده و برای برش آماده بشه ..
برای برگردوندن دسر هم کاسه رو در آب گرم چند ثانیه نگه داشته تا دسر از کاسه جدا بشه و در ظرفی که با آب خیس کردید برگردونید و با چاقوی تیز برش بدید و برش ها رو در ظرف سرو بچینید .
برای هسته های هندونه هم از چیپس شکلات استفاده کنید و روی قسمت قرمز هندونه بچسبونید تا طبیعی تر به نظر برسه