امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاثیر آواز خواندن بر سلامتی

#1
تاثیر آواز خواندن بر سلامتی
تاثیر آواز خواندن بر سلامتی 1
اگر تا به حال میل به آواز خواندن به شما دست داده است چه زیر دوش حمام، چه در اتومبیل، یا شاید هم در مهمانی که هیچکس را آنجا نمی‌شناختید باید با آغوش باز پذیرای آن باشید. این هنر باستانی نه تنها حس خوبی به آدم می‌دهد، بلکه می‌تواند احساس درد و ناراحتیتان را برطرف کند و حتی عمرتان را طولانی تر کند.
اگر صدایتان به جز صحبت کردن، برای آواز خواندن هم استفاده کنید، فواید بسیار زیادی نصیبتان می‌شود.

سوزانا‌هانسر، رئیس دپارتمان موسیقی درمانی در دانشگاه موسیقی برکلی، می‌گوید «وقتی به جای حرف زدن، آواز می‌خوانید، در صدایتان آهنگ، موسیقی و اوج و حزیز دارد که باعث می‌شوئد بتوانید خود را عمیق تر بیان کنید. از آنجا که خواندن عملی درونی است (که به بدن ما مربوط می‌شود) مطمئنا تغییراتی رادر جسممان پدید می‌آورد.»

آواز خواندن استرس و درد را کاهش می‌دهد
براساس گفته‌های پاتریشیا پرستون رابرتز، یک متخصص موسیقی درمانی در شهر نیویورک، تحقیقات و مطالعات ثابت کرده است که آواز خواندن موجب پایین آوردن ضربان قلب، فشار خون، و استرس می‌شود. او از آواز برای کمک به بیمارانی که از انواع مختلف بیماری‌ها و مشکلات روحی و فیزیکی رنج می‌برند، استفاده می‌کند.
او می‌گوید: «برخی افرادی که دچار آسیب‌های روانی شده اند گاهی اوقات دوست دارند بدن فیزیکیشان را ترک کنند. به نظر می‌رسد که آواز خواندن خیلی از راه‌های عصبی که درد از آن عبور می‌کند را می‌بندد.»

آواز خواندن برای سالخورده‌ها
به نظر می‌رسد که آواز خواندن، مخصوصا به صورت دسته جمعی، فواید بسیار زیادی را برای افراد سالخورده به همراه دارد. در تحقیقی که برای بررسی تاثیر آواز خواندن بر سلامت افراد 55 سال و بالاتر انجام گرفت، در مدرسه موسیقی در واشنگتن یک گروه آواز خوانی مخصوص سالخورده‌ها شکل گرفت.
افراد سالخورده ای که در این گروه آواز شرکت داشتند. (به همراه سالخورده‌های دیگری که در گروه‌های نویسندگی و نقاشی شرکت داشتند) در مقایسه با افرادی که در گروه کنترل بودند، پیشرفت بسیار قابل ملاحظه ای در وضعیت سلامتی خود داشتند.
از جمله پیشرفتهای آنها، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
ـ 30 مرتبه ویزیت دکتر کمتر
ـ مشکلات بینایی کمتر
ـ بروز افسردگی کمتر
ـ نیاز کمتر به دارو
ـ افتادن‌ها و سایر آسیب دیدگی‌های کمتر

حتی محقق اصلی این تحقیق، دکتر کوهن، رئیس مرکز پیری و سلامتی در دانشگاه جورج واشنگتن، هم از تاثیرات شگرفی که تحقیق به اثبات رساند، متعجب بود. او در این رابطه می‌گوید، «تعجب من به خاطر این نیست که آواز خواندن عملی فایده بخش است» تعجم از شدت تاثیر آن بر وضعیت سلامت شرکت کننده است.

سن متوسط این شرکت کننده‌ها 80 سال بود. این سن همانطور که می‌دانید بالاتر از سن قابل انتظار است. بنابراین اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم، اگر قرار باشد تاثیری ایجاد شود، انتظار ما این خواهد بود که مرگ و میر گروه شرکت کننده نسبت به گروه کنترل کمتر بوده اند. اینکه پیشرفت وضعیت سلامتی آنها تا این حد زیاد بوده مایه تعجب است».

خود شرکت کننده‌ها هم پیشرفت‌هایی را در وضعیت سلامتی خود مشاهده کردند که از قرار زیر است:
ـ داشتن احساسی بهتر هم در زندگی روزمره و هم هنگام آواز خواندن
ـ ارتقاء کیفیت صدای عادیشان
ـ پیر نشدن تن صدای صحبت کردنشان
ـ تنفس آسانتر
ـ فرم بدنی بهتر
آواز خواندن و بیماری آلزایمر

دکتر اسمیت از انجمن آلزایمر که می‌خواست بیشتر روی تاثیر آوازخواندن بر داشتن احساس بهتر تحقیق کند، گروه آوازی برای افراد مبتلا به جنون، مشکلات حافظه و بیماری آلزایمر، برپا کرد.
او در این رابطه می‌گوید، «ما با اشتیاق و علاقه زیادی کار گروه را دنبال می‌کردیم. خانواده‌ها باور دارند که این گروه زندگی آنها را بهتر کرده و به طریقی باعث شده که افراد حال بهتری داشته باشند و بیشتر عمر کنند.»
کلیو بالارد، رئیس تحقیقات انجمن آلزایمر می‌گوید، «قسمت‌هایی از مغز که با حرف زدن عمل می‌کند متفاوت از قسمتی است که روی موسیقی پردازش می‌کند که آن قسمتی است که این امکان را فراهم می‌کند که حتی افرادیکه قادر به حرف زدن نیستند هم بتوانند از موسیقی لذت ببرند. مردم از انجام کارهای گروهی لذت می‌برند و شواهد زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند فعالیت اجتماعی برای افراد مبتلا به زوال عقل مفید است.»

مربی آواز، لیزمک ناتن در این زمینه می‌گوید: «این جلسات تاثیرات مفیدی بر قدرت شناخت، توانایی‌های فیزیکی و احساسی شرکت کننده‌ها داشته است. به نظر می‌رسد که موسیقی توانایی دست یافتن به کلمات را دارد. موسیقی آنقدر قدرتمند است که حتی افرادیکه توانایی حرف زدن خود را از دست داده اند هم می‌توانند به آوازها و اشعار آن دست پیدا کنند.»

آواز خواندن سیستم ایمنی و سلامتی عمومی ‌بدن را ارتقاء می‌دهد
تحقیقات مختلفی نشان داده است که آواز خواندن می‌تواند سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کند.
تحقیقی که در دانشگاه فرانکفورت در آلمان انجام گرفت، نشان داد که مقدار هموگلوبین A و کورتیزول ـ نمادهای تقویت سیستم ایمنی اعضای یک گروه آواز بعد از خواندن یکی از آوازهای موتزارت، بالا رفته است. فقط گوش دادن به موسیقی به تنهایی این تاثیر را به دنبال ندارد.
در تحقیق دیگری، اعضای یک گروه آواز، پرسشنامه‌هایی را برای گزارش واکنش‌های فیزیکی و روانی خود به آواز خواندن پر کردند.
این افراد اینطور گزارش کردند:
ـ تقویت ظرفیت ریه
ـ انرژی بالاتر
ـ تسکین آسم
ـ فرم بدنی بهتر
ـ قویتا حس ریلکسیشن و اوضاع و احوال روحی و اعتماد به نفس

آواز خواندن و هنر بعنوان یک روش درمانی پذیرفته شده است.
این روزها در سراسر جهان، انواع و اقسام هنرها بعنوان روش‌های درمانی شناخته شده اند. در واقع، در تحقیقی که توسط انجمن هنر در سلامت در امریکا انجام گرفت، مشخص شد که 68 درصد از بیمارستان‌های تحت تحقیق در میان روش‌های درمانی خود از هنر درمانی نیز استفاده می‌کنند.
ناجویکوف، رئیس یک انجمن می‌گوید، «هنر به بیمارستان‌ها کمک کرده است که تسهیلات خود را انسانی‌تر کنند. این یک ارتباط اجتماعی خوب به حساب می‌آید و احساس بیماران را نسبت به بهبودی خود تقویت می‌کند. این روش‌ها واقعا رضایت بیماران را از نحوه درمان خود چند برابر می‌کند.»
اگر می‌خواهید داوطلب باشید، آواز خواندن در بیمارستان شروع بدی نیست نه فقط برای بیماران، برای خودتان هم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تاثیر لباس سفید بر فشار خون
  اعداد یونانی و خواندن ان ها از یک تا ده.طرز نوشتن انها از 1 تا 1000
Lightbulb دانستنی تاثیر اسم بر سرنوشت!
  تاثیر جدول مندلیف بر علم امروزی
  ژن‌های نئاندرتالی‌تان می‌تواند بر شکل مغزتان تاثیر بگذارد!
  موثرترین و ساده ترین ورزش ها برای سلامتی بدن
Heart تاثیر عجیب رنگها در زندگی
  نور چرا و چگونه بر خواب تاثیر می گذارد؟
  داستان تنباکو و تاثیر نیکوتین بر بدن انسان
  آیا شرایط جوی می تواند بر بدن تاثیر بگذارد؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان