امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش تهیه ناپلئونی با پنیر(عکس)

#1
آموزش تهیه ناپلئونی با پنیر

آموزش تهیه ناپلئونی با پنیر(عکس) 1

مواد اولیه:

نان تست نرم 6 عدد

ماست خامه ای یک پیمانه

پنیر خامه ای 100 گرم

خامه 2 قاشق غذاخوری

گردو به میزان دلخواه

مواد سالاد مرغ

مرغ پخته ریز خرد شده یک پیمانه

تخم مرغ آب پز یک عدد

هویج یک دوم

جعفری ساتوری شده 1 قاشق غذاخوری

خیار شور یک عدد

سس مایونز 2 قاشق

فلفل و نمک مقداری





آموزش تهیه:

پنیر خامه ای رو با چنگال له کنید.

خامه رو اضافه کنید.ماست رو اضافه کنید.

هم بزنید تا یکدست مثل سس بشه، مزه کنید اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کنید، اگه فلفل سفید داشتید کمی هم فلفل سفید اضافه کنید. اگه نداشتید که هیچ.

مواد سالاد مرغ رو با هم مخلوط کنید.



دوقاشق از سس ماست و پنیر رو هم توی سالاد بریزید و مخلوط کنید.

کناره های قهوه ای نون ها رو ببرید، ولی دور نریزید بگذارید خشک بشه و پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.

یک ظرف که طولش بزرگتر از دوتا نان باشه انتخاب کنید و طرفتون باید ارتفاع داشته باشه

دوتا نان رو کنار هم داخل ظرف بگذارید.



یک دوم سالاد مرغ رو روی نونها بمالید. (گردوی خرد شده بپاشید که من نداشتم)

روی دو تا دیگه از نان ها رو حسابی از مخلوط ماست و پنیر بمالید.

و برگردونید روی سالاد، طوری که روی سس دار نونها روی سالاد قرار بگیره.

روی نان ها رو نصف دیگه سالاد رو بمالید.



باز روی دو تا نان آخری هم سس ماست و پنیر بمالید و برگردونید روی سالاد. باقیمانده سس ماست و پنیر رو کناره ها و روی نونها بمالید.

مثل زمانی که کیک خامه کشی میکنید صاف کنید.

در ظرف رو ببنید و بگذارید داخل یخجال چند ساعت بمونه و نونها نرم بشن. بعد از یخچال در بیارید و به هشت تا مربع تقسیم کنید.

و کناره هاش رو توی جعفری ساتوری بزنید و روش رو با هرچی دوست دارید تزیین کنید.

میتونید لایه ها رو کمتر کنید و فقط دو لایه نان استفاده کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان