27-11-2014، 10:27
در دیدار شب گذشته اما اتفاقی خوشایند برای هواداران بارسا روی داد و آن گلزنی سوارز در این دیدار بود. سوارز در دقیقهی 27 این دیدار اولین گل خود را برای بارسلونا بهثمر رساند تا امید ظهور یک خط حملهی آتشین در دل هواداران این تیم روشن شود.
لیونل مسی و لوئیز سوارز هر دو در بازی شب گذشته مقابل آپوئل نيکوزيا در لیگ قهرمانان اروپا موفق به گلزنی شدند و با پیروزی 0-4 مقابل این تیم، شبی پر گل را در خانهی رقیب رقم زدند. این پیروزی بارسا را با 12 امتیاز و تنها یک امتیاز کمتر نسبت به پاریسسنژرمن در ردهی دوم گروه F مسابقات جای داد تا تکلیف تعیین سر نشین این گروه به دیدار پایانی و رود در روی این دو تیم در 10 دسامبر کشیده شود.
اما مهمترین دیدار بارسا پیش از دیدار با پاریسسنژرمن، دیدار یکشنبهی هفتهی این تیم مقابل والنسیا است. دیداری که سختترین دیدار آبیواناریپوشان از بازیهای باقیماندهی این تیم تا انتهای نیمفصل در لالیگا است. والنسیا در این فصل تا اینجای کار با کسب 7 پیروزی، 3 تساوی، 2 شکست و با 24 امتیاز ردهی چهارم جدول را به خود اختصاص داده و روزهای خوبی را سپری میکند.
بارسا نیز پس از شکست مقابل رئال مادرید در هفتهی نهم و سپس شکست ناباورانهی 0-1 مقابل سلتاويگو در هفتهی دهم؛ توانست در دو هفتهی اخیر خود را دوباره بازپروری کرده و به روزهای خوبش بازگردد. لیونل مسی ابتدا شنبه شب با یک هتتریک برابر سویا موفق شد رکورد تلمو زارا را بشکند و با ثبت رکورد جدید 254 گل؛ بهترین مهاجم تاریخ لالیگا نام گیرد. ستارهی آرژانتینی کاتالان، شب گذشته نیز با هتتریکی دیگر مقابل آپوئل نيکوزيا، رکورد رائول (71 گل) را شکست و با 74 گل زده، بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا نام گرفت.
در دیدار شب گذشته اما اتفاقی خوشایند برای هواداران بارسا روی داد و آن گلزنی سوارز در این دیدار بود. سوارز در دقیقهی 27 این دیدار اولین گل خود را برای بارسلونا بهثمر رساند تا امید ظهور یک خط حملهی آتشین در دل هواداران این تیم روشن شود.
در ابتدای فصل، همگان بر این باور بودند که حضور نیمار، مسی و سوارز در بارسا، خط حملهی این تیم را به زهردارترین و خطرناکترین خط حملهی جهان مبدل خواهد ساخت. مسی و نیمار در ابتدا و در دوران محرومیت سوارز این بار را بر دوش کشیدند و در انجام وظایف خود موفق بودند. اما به دلایلی نامعلوم، پس از سپری شدن زمان محرومیت سوارز و بازگشت او به ترکیب بارسا، ناگهان قطار کاتالانیاییها از ریل خارج شد.
اما پس از دیدار شب گذشته اینطور بهنظر میرسد که اوضاع نابسامان تیم تحت هدایت لوئیز انریکه به مسیر صحیح خود بازگشته است. سوارز پس از گل زیبای شب گذشتهاش در مصاحبه بعد از بازی خود اعلام کرد: "من میدانستم که دیر یا زود اولین گل خود را برای تیم جدیدم بهثمر خواهم رساند. به همین دلیل بسیار خونسرد و به دور از استرس و فشار روحی و روانی بازی کردم. من تنها هدفم کمک به تیم است و خوشحالم با گلی که بهثمر رساند، مسیر موفقیت تیمم را هموار کردم. من فکر میکنم که در نیمهی اول بسیار در کار تیمی خوب و بینقض ظاهر شدیم و مزد برتری خود را نیز با دو گل دریافت کردیم. با مسی به هماهنگی مناسبی رسیدهام و یکدیگر را بهخوبی درک میکنیم و هم را در میدان پیدا میکنیم."
سوارز پس از گلزنیاش در دقیقهی 27، بسیار دونده و مفید بازی کرد و موقعیتهای بسیار خوبی را نیز برای همتیمیهایش ایجاد کرد. حضور او در خط حمله در کنار مسی، بسیار خیرهکننده بود اما نباید فراموش کرد که خط دفاعی والنسیا با حضور شکودران مصطفای و نیکولاس اوتامندی هیچ شباهتی به خط دفاعی آپوئل نيکوزيا ندارد. سوارز و مسی باید در دیدار برابر والنسیا هر آنچه در چنته دارند به نمایش بگذارند تا نشان دهند که بازی درخشانشان در دیدار شب گذشته یک تصادف نبوده و این دو میتوانند در ادامه یقهی قویترین تیمها را نیز بگیرند.