26-11-2014، 22:45
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «4 تساوی و یک برد، رکوردی است که از من در ذهن مردم میماند.»
نیلسون كوره آ دروازهبان پرسپولیس در دربی بود و با اینکه برخلاف قول و وعدههایی که داد، دروازهاش باز شد ولی یکی از بهترینهای تیم سرخپوش بود.
در شرایطی که وی پس از دربی حسابی سرحال به نظر میرسد، گفت: «بازی بزرگی را بردیم و بابت این شوک جذاب باید از استقلالیها ممنون باشیم. آنها شکست به موقعی مقابل پرسپولیس داشتند تا به خودمان بیاییم و حالا فکر میکنم پیروزی در دربی، بدون کسب قهرمانی مزه نمیدهد پس باید به قهرمانی فکر کنیم.»
این دروازهبان برزیلی اضافه کرد: «جو جالبی بر ورزشگاه حاکم بود. چند بار من مورد تشویق قرار گرفتم که برایم جذابیت داشت. بعد از برد هم حال همهمان خوب بود. من که با پرچم پرسپولیس از خانه بیرون رفتم و در کنار هواداران شادی کردیم. خیلی خوشحالم چون هم تیمم برد و هم رکورد من حفظ شد تا باز هم برابر استقلال بازنده نباشم. 4 تساوی و یک برد، رکوردی است که از من در ذهن مردم میماند.»
نیلسون راجع به درگیری بازیکنان در این دربی نیز افزود: «درگیریها که طبیعی بود. در یک صحنه، آرش برهانی داشت در محوطه جریمه ما فریاد میکشید که من او را کنار کشیدم تا به او آرامش بدهم. بعد به برهانی گفتم برو سمت زمین خودتان و اینجا داد نزن!»
گلر برزیلی سرخپوشان در نهایت گفت: «یک گل بد دریافت کردم که این گل، چند مقصر داشت. همه ما تقصیر داشتیم اما اگر گل استقلال منجر به بردشان میشد، هرگز خودمان را نمیبخشیدیم ولی حالا شرایط فرق کرده و خوشحالم آن گل، باعث شد پرسپولیس پیروز میدان شود.»