10-11-2014، 17:23
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
زردآلو
5 عدد
هلو
3 عدد
شلیل
3 عدد
آلو قرمز
5 عدد
گیلاس
15 عدد
شکر
230 گرم(می توانید شکرشو کم و زیاد کنید)
آب
یک لیوان و نیم
طرز تهیه:
هسته گیلاس, زردآلو,هلو و شلیل را در می آوریم.( می توانید در هم نیاورید ولی موقع خوردن حواستون باشه) .
قابلمه ای را آب میکنید اول هلو را با شکر مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم بپزد, بعد از آن بقیه میوه ها را ریخته و مدت 15 دقیقه می گذاریم بپزند و وقتی سرد شد میل میکنیم.
برای نگهداری از کمپوت آن را بعد از خنک شدن در ظرف در دار نگهداری کنید.