30-10-2014، 14:33
:سیب زمینی=2عددهویج=2عدد کوچکفلفل دلمه ایی=یک عدد(اگر رنگی باشد بهتر استپیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگگوجه فرنگی=4 عدد متوسطبادمجان= 2 عددکدو= 2 عدد متوسطادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواهذرت= در صورت دلخواهطرز تهیه:
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای تهیه این غذا اجباری نیست شما می توانید موادی را که دوست دارید به آن اضافه یا از آن کم کنیدپیازها را خورد کرده در یک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ می کنید.پس از آنکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینی ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندیدبه سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از 5 دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیردغذا آماده سرو می باشد
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
یک پیمانهجویک پیمانه خرد شدهپیاز2 پیمانه ریز خرد شدهکلمیک عددقلم گوسالهیک پیمانه خرد شده ( به پیمانه کاملاً فشرده)گشنیبه اندازه کافیفلفل و نمک4 قاشق سوپخوریرب گوجه فرنگی(به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.)"روش تهیه"قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعتخوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.سپسرب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.نکته: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را کهVitc زیادی دارد فراموش نکنید.کارشناس تغذیه تبیان
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
یک پیمانه
جو
یک پیمانه خرد شده
پیاز
2 پیمانه ریز خرد شده
کلم
یک عدد
قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده ( به پیمانه کاملاً فشرده)
گشنی
به اندازه کافی
فلفل و نمک
4 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
(به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.)
"طرز تهیه"
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت
خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپسرب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
نکته
: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.
نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :
این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را کهVitc زیادی دارد فراموش نکنید.
کارشناس تغذیه تبیان