امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا نباید به روغن داغ نمک اضافه کنیم؟

#1
چرا نباید به روغن داغ نمک اضافه کنیم؟

چرا نباید به روغن داغ نمک اضافه کنیم؟ 1

محققان تاکید دارند: در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه نکنید، چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا می شود.

طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می شود. بر این اساس، متخصصان علوم غذایی می گویند: گرچه پختن غذا برخی مواد سمی بویژه سم باکتری ها را کاهش می دهد، اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم ممکن است مواد سمی در مواد غذایی ما ایجاد شوند و به علاوه بخشی از مواد مغذی، بویژه ویتامین های حساس به حرارت و مواد محلول در آب در اثر پخت نادرست غذا از دست می روند.

به گفته این پژوهشگران چربی گوشت ها یا چربی که به گوشت اضافه می کنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین می کند که سرطان زاست. اضافه کردن ادویه هایی مثل فلفل و زردچوبه باعث کاهش بار میکروبی غذاهای کبابی می شود. همچنین روغن زیتون به دلیل این که نقطه دود نسبتا پایینی دارد، برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی و انواع سالاد استفاده کنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Lightbulb چگونه صورت خود را استخونی و زیبا کنیم؟
  چرا مردها نباید گریه کنند؟
  چرا نباید در شب ناخن ها را گرفت؟
  انواع جوجه های محلی و رام کردن(به این تاپیک پست اضافه کنید وسوالاتتون رو بپرسید)
  چگونه زمین را دوباره سرد کنیم؟
  مغز خود را چگونه خنک کنیم؟!
  چطوری جلد و شیرازه کتاب‌ها را تعمیر کنیم؟
  روغن آرگان و خواص بی نظیر آن
  آیا راز ماده تاریک را کشف می کنیم؟
  چگونه حمام کنیم؟(جدیدترین روش صحیح حمام)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان