امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

#1
طرز تهیه پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون 1


شاید پس از تهیه این پیش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا ی لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا هایتان قرار دهید.
پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

مواد لازم برای 6 نفر:

سیب‌زمینی متوسط: 6 عدد

روغن زیتون

روغن کانولا

نمک و فلفل

ژامبون: 6 برش نازک

پنیر رنده شده چدار: 150 گرم

خامه ترش: ‌نصف پیمانه
پیازچه: ریز خرد شود

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

1- ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می‌خواهید با فر بپزید روی سیب‌زمینی‌ها را روغن زیتون بمالید و آن‌ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن‌ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید روی آن‌ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب‌زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

2- همزمان با پختن سیب‌زمینی‌ها،‌ قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی‌که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک‌کن آشپزخانه روغن‌های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن‌ها را خرد کنید.
3- سیب‌زمینی‌ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، ‌سپس آن‌ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی‌متر مانده به پوست خارج کنید.

4- درجه فر را تا 450 درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب‌زمینی‌ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن‌ها نمک بپاشید وهر طرف آن‌ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

5- سیب‌زمینی‌ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن‌ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن‌ها را ‌2 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که پنیر آن‌ها ذوب شود حرارت دهید.

6- سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کرده و آن‌ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید قرار داده و روی هر کدام از آن‌ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه‌ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان