24-10-2014، 12:22
طول عمر رمز و رموز زیادی از جمله تحرک زیاد ،مصرف غلات سبوسدار، مصرف خوراکیهای طبیعی، به اندازه غذا خوردن، سیگار نکشیدن، مصرف روغنهای سالم، مصرف گردو و..بسیاری رازهای دیگر دارد که در این مطلب به آنها می پردازیم
در دنيا مناطق زيادي وجود دارد که مردم آن عمر طولاني تري دارند و شادتر هستند. برنامه غذايي اين مردم سالم است و از سرطان، افسردگي، ديابت و بيماري قلبي پيشگيري مي کند.
سايت «Readers Digest»، به شيوه هاي آزمايش شده اي براي افزايش طول عمر در کشورهاي مختلف اشاره کرده است البته ناگفته نماند که اين شيوه ها بايد همراه با ورزش هاي روزانه باشد.
يونان
يوناني ها برنامه غذايي مديترانه اي دارند و به همين علت کمتر دچار بيماري قلبي مي شوند. غذاي محلي آن ها شامل روغن زيتون، انواع سبزي، کربوهيدرات ها مانند نخود، عدس، نان، غلات و… است. علاوه بر آن مصرف گوشت قرمز را نيز به هفته اي يک بار محدود مي کنند. مردم اين منطقه از ميوه انجير بسيار استفاده مي کنند حتي در فصل زمستان هنگامي که انجير را خشک مي کنند روي آن مرزنجوش مي ريزند. اين کار باعث مغذي شدن اين خشکبار و دور شدن حشرات مي شود. مصرف چاي مريم گلي و نعناي وحشي رواج دارد.
*برنامه غذايي مديترانه اي سرشار از آنتي اکسيدان است.
مردم اين منطقه ميوه و سبزي، غلات سبوس دار و ماهي و سبزيجات کوهي که چند برابر چاي سبز آنتي اکسيدان دارد، مصرف مي کنند.
*مصرف دمنوش هاي گياهي رواج دارد. اغلب اين دمنوش ها در کاهش فشارخون موثر است.
*ورزش هفته اي حداقل پنج بار به مدت نيم ساعت خطر بروز بيماري قلبي – عروقي را کاهش مي دهد.
*پياده روي بخشي از برنامه روزانه مردم اين کشور است.
*ژاپن
آمار سرطان سينه و پروستات در ژاپن نسبتاً پايين است مردم اين منطقه ميزان مصرف کالري خود را تنظيم مي کنند. علاوه بر آن، سبزي هاي فصلي مانند کلم پيچ، چاي سبز و خردل نيز مصرف مي کنند. ژاپني ها چربي هاي مفيد و ويتامين D خود را از غذاهاي دريايي تأمين مي کنند.
*رابطه خانوادگي خود را حفظ مي کنند.
*مردم از طريق باغباني نه تنها محصول طبيعي و سالم تهيه مي کنند بلکه به فعاليت جسمي نيز مي پردازند.
*ژاپني ها علاوه بر سبزي، گياهان مختلفي نيز کشت مي کنند. افرادي که در آپارتمان زندگي مي کنند، مي توانند با کشت زنجبيل و زردچوبه در داخل منزل از خواص اين گياهان بهره مند شوند.
*قبل از سير شدن، از خوردن دست مي کشند.
*با وجود سختي کار، به زندگي نگاه مثبت دارند.
ايتاليا
مردم ايتاليا، نگرش مثبتي به افراد مسن دارند و همچنين از طبيعت اطراف خود لذت مي برند. اين رفتار کمک مي کند تا استرس آنها کاهش پيدا کند. افراد اين منطقه که اغلب عمر طولاني دارند، تمامي عمر خود حتي براي مسافت هاي طولاني تا حدامکان از وسيله نقليه استفاده نمي کنند. در مناطق روستايي نيز اغلب مردان منطقه چوپان هستند که مسافت هاي طولاني را همراه با دام طي مي کنند.
*غذاي گياهي غني از لوبيا، پنير و شير و گوشت مصرف مي کنند.
*خانواده براي آنها اولويت دارد. افرادي که رابطه قوي خانوادگي دارند کمتر افسرده مي شوند.
*همه به افراد مسن احترام مي گذارند.
*شادابي و خنديدن با دوستان راه موثر دور کردن استرس است.
کاستاريکا
*افراد مسن مورد احترام هستند.
*باورهاي ديني و ايمان به خدا نقش مهمي در زندگي مردم اين منطقه دارد. اين مردم غذاهاي غني و رنگي مصرف مي کنند.
*آب حاوي کلسيم و منيزيم مصرف مي کنند که باعث تقويت استخوان و عضله آنان مي شود. با مصرف اين آب به عنوان آب آشاميدني و استفاده از آن در پخت و پز اهالي اين منطقه روزانه کلسيم کافي مصرف مي کنند.
*داشتن رابطه نزديک با فاميل و دوستان و برخورداري از يک شبکه قوي اجتماعي، به افراد مسن حس مثبتي مي دهد.
* بيشترين وعده غذايي را صبح و کم حجم ترين وعده غذايي را هنگام شب مي خورند./خراسان
در دنيا مناطق زيادي وجود دارد که مردم آن عمر طولاني تري دارند و شادتر هستند. برنامه غذايي اين مردم سالم است و از سرطان، افسردگي، ديابت و بيماري قلبي پيشگيري مي کند.
سايت «Readers Digest»، به شيوه هاي آزمايش شده اي براي افزايش طول عمر در کشورهاي مختلف اشاره کرده است البته ناگفته نماند که اين شيوه ها بايد همراه با ورزش هاي روزانه باشد.
يونان
يوناني ها برنامه غذايي مديترانه اي دارند و به همين علت کمتر دچار بيماري قلبي مي شوند. غذاي محلي آن ها شامل روغن زيتون، انواع سبزي، کربوهيدرات ها مانند نخود، عدس، نان، غلات و… است. علاوه بر آن مصرف گوشت قرمز را نيز به هفته اي يک بار محدود مي کنند. مردم اين منطقه از ميوه انجير بسيار استفاده مي کنند حتي در فصل زمستان هنگامي که انجير را خشک مي کنند روي آن مرزنجوش مي ريزند. اين کار باعث مغذي شدن اين خشکبار و دور شدن حشرات مي شود. مصرف چاي مريم گلي و نعناي وحشي رواج دارد.
*برنامه غذايي مديترانه اي سرشار از آنتي اکسيدان است.
مردم اين منطقه ميوه و سبزي، غلات سبوس دار و ماهي و سبزيجات کوهي که چند برابر چاي سبز آنتي اکسيدان دارد، مصرف مي کنند.
*مصرف دمنوش هاي گياهي رواج دارد. اغلب اين دمنوش ها در کاهش فشارخون موثر است.
*ورزش هفته اي حداقل پنج بار به مدت نيم ساعت خطر بروز بيماري قلبي – عروقي را کاهش مي دهد.
*پياده روي بخشي از برنامه روزانه مردم اين کشور است.
*ژاپن
آمار سرطان سينه و پروستات در ژاپن نسبتاً پايين است مردم اين منطقه ميزان مصرف کالري خود را تنظيم مي کنند. علاوه بر آن، سبزي هاي فصلي مانند کلم پيچ، چاي سبز و خردل نيز مصرف مي کنند. ژاپني ها چربي هاي مفيد و ويتامين D خود را از غذاهاي دريايي تأمين مي کنند.
*رابطه خانوادگي خود را حفظ مي کنند.
*مردم از طريق باغباني نه تنها محصول طبيعي و سالم تهيه مي کنند بلکه به فعاليت جسمي نيز مي پردازند.
*ژاپني ها علاوه بر سبزي، گياهان مختلفي نيز کشت مي کنند. افرادي که در آپارتمان زندگي مي کنند، مي توانند با کشت زنجبيل و زردچوبه در داخل منزل از خواص اين گياهان بهره مند شوند.
*قبل از سير شدن، از خوردن دست مي کشند.
*با وجود سختي کار، به زندگي نگاه مثبت دارند.
ايتاليا
مردم ايتاليا، نگرش مثبتي به افراد مسن دارند و همچنين از طبيعت اطراف خود لذت مي برند. اين رفتار کمک مي کند تا استرس آنها کاهش پيدا کند. افراد اين منطقه که اغلب عمر طولاني دارند، تمامي عمر خود حتي براي مسافت هاي طولاني تا حدامکان از وسيله نقليه استفاده نمي کنند. در مناطق روستايي نيز اغلب مردان منطقه چوپان هستند که مسافت هاي طولاني را همراه با دام طي مي کنند.
*غذاي گياهي غني از لوبيا، پنير و شير و گوشت مصرف مي کنند.
*خانواده براي آنها اولويت دارد. افرادي که رابطه قوي خانوادگي دارند کمتر افسرده مي شوند.
*همه به افراد مسن احترام مي گذارند.
*شادابي و خنديدن با دوستان راه موثر دور کردن استرس است.
کاستاريکا
*افراد مسن مورد احترام هستند.
*باورهاي ديني و ايمان به خدا نقش مهمي در زندگي مردم اين منطقه دارد. اين مردم غذاهاي غني و رنگي مصرف مي کنند.
*آب حاوي کلسيم و منيزيم مصرف مي کنند که باعث تقويت استخوان و عضله آنان مي شود. با مصرف اين آب به عنوان آب آشاميدني و استفاده از آن در پخت و پز اهالي اين منطقه روزانه کلسيم کافي مصرف مي کنند.
*داشتن رابطه نزديک با فاميل و دوستان و برخورداري از يک شبکه قوي اجتماعي، به افراد مسن حس مثبتي مي دهد.
* بيشترين وعده غذايي را صبح و کم حجم ترين وعده غذايي را هنگام شب مي خورند./خراسان