09-10-2014، 14:06
اسنک اصطلاحا” به میان وعده های غذائی گفته میشه اما جدیدا اسنکهائی رواج پیدا کردند که به عنوان غذای
شام مورد استفاده قرار میگیرند و با نون تست درست میشن ، اسنکها رومیتونید توفر یا ساندویج ساز درست کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
پیاز خرد شده: یک عدد
فلفل دلمه ای خرددشده: نصف عدد
رب گوجه فرنگی : یک قتشق غذاخوری
قارچ : ۶ عدد
پنیر پیتزا یا پنیروزقه ای : مقداری
ادویه پیتزا ، کنجد ، نمک ، فلفل: مقداری
نان تست: ۱۲ عدد
روغن مایع : مقداری
طرزتهیه
گوشت پیاز فلفل دلمه ای ورب رو مثل مایه ماکارونی آماده کنید ، ته سینی فر یا ساندویج ساز رو با قلم مو چرب کنید و ۶
عدد نان تست رو داخلش قرار بدید
مایه گوشتی رو بریزید روی این نونها
قارچ ها ورقه ورقه کرده بزارید روی مایه گوشتی و بعد روشون ادویه پیتزا بپاشید
بعد پنیر روی اونها قرار بدید
درانتها نان تست دوم را روی اسنک قرار بدید و کمی فشار بدید ، روی نونها رو با قلم مو چرب کنید وروشون کنجد بپاشید
مدت ۱۰ دقیقه درفر با حرارت ملائم قرا بدید تا پنیر آب بشه ، بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنید ، گرم وسردش هردوش خوشمزه ست .
نکته: میتونید تو ساندویج ساز هم درست کنید.
مواد اولیه: ادویه پیتزا،کنجد٬ رب گوجه فرنگی٬ روغن مایع٬ فلفل دلمه٬ قارچ٬ نان تست٬ پنیر پیتزا٬ پیاز٬ گوشت چرخ کرده