امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کارتر: می‌توانستم ایران را از نقشه محو کنم + پیشنهاد آمریکا در مذاکرات مضحک است

Heart 
رئیس جمهور اسبق آمریکا در مصاحبه‌ای با اشاره به حادثه گروگان‌های آمریکایی در ایران در سال‌های ریاست جمهوری‌اش مدعی شد که می‌توانسته ایران را از نقشه محو کند.
به گزارش جهان، تسنیم به نقل از روزنامه واشنگتن اگزایماینر، "جیمی کارتر" رئیس جمهور اسبق آمریکا روز چهارشنبه مدعی شد که وی در صورتی که "مردانه‌تر" با ایران رفتار می‌کرد، می‌توانست در رقابت‌های انتخاباتی سال ۱۹۸۰ با "رونالد ریگان" بار دیگر انتخاب شود.

وی که با سی‌ان‌بی‌سی صحبت می‌کرد گفت معتقد است که شکست وی در ماموریت آزادسازی گروگان‌های آمریکایی که در تهران بودند، شانس وی برای انتخاب مجدد را از بین برد. کارتر اضافه کرد: در صورتی که [با ایران] جنگ را آغاز میکردم در آن صورت مجددا در سال ۱۹۸۰ در انتخابات سال ۱۹۸۰ پیروز می‌‌شدم.

وی گفت: در صورتی که اقدام نظامی علیه ایران انجام می‌دادم در آن صورت مجددا انتخاب می‌شدم و این موضوع نشان می‌داد که من قدرتمند، قاطع و مرد هستم. جیمی کارتر در این مصاحبه افزود: من می‌توانستم ایران را با سلاح‌هایی که داشتیم از روی نقشه محو کنم اما در این روند انسان‌های بیگناه زیادی کشته می‌شدند که می‌توانست شامل گروگان‌ها نیز باشد اما من در برابر تمامی توصیه‌ها ایستادم و سرانجام دعاهای من جواب داد و تمام گروگان‌ها آزادانه و سالم به خانه بازگشتند. با توجه به گذشته، فکر می‌کنم که تصمیم صحیحی اتخاذ کردم اما این تصمیم در آن زمان آسان نبود.

همسر کارتر نیز در این مصاحبه حضور داشت و سخنانی را مطرح کرد. وی در بخشی از مصاحبه گفت: در کشور ما صلح بسیار سخت است اما جنگ در این کشور محبوب است

پیشنهاد آمریکا در مذاکرات مضحک است

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی یشنهاد آمریکایی‌ها برای قطع اتصالات سانتریفیوژهای ایران را مضحک خواند.
به گزارش جهان، حسین شیخ‌الاسلام مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل در گفت‌وگو با فارس، درباره پیشنهاد جدید آمریکایی‌ها به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای مبنی بر قطع اتصالات سانتریفیوژ‌ها به عنوان یک گام اعتماد‌ساز از سوی ایران، گفت: من مطمئن نیستم که آنها این پیشنهاد را رسماً به ما داده باشند چرا که صرفاً مطبوعات غربی آن را اعلام کردند.

وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها احتمالاً عاقل‌تر از این هستند که چنین پیشنهاد مضحکی به ما بدهند، افزود: اگر چنین پیشنهادی رسما از سوی مقامات آمریکایی ارائه شده باشد نشان دهنده نگاه بچه‌گانه آنها به مذاکرات و یا احمق فرض کردن طرف ایرانی است.

شیخ‌الاسلام ادامه داد: بر فرض ارائه رسمی آن از سوی طرف آمریکایی باید پرسید آنها با علم به اینکه قطع اتصالات سانتریفیوژ‌ها یقینا از سوی ایران رد می‌شود پس چرا این پیشنهاد را طرح می‌کنند؟

وی در پاسخ به این سؤال گفت: آمریکا می‌خواهد اینطور جلوه دهد که ما یک پیشنهاد سازنده دیگر نیز جهت پیشبرد مذاکرات به ایرانی‌ها ارائه دادیم اما آنها آن را رد کردند.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل تصریح کرد: ارائه چنین پیشنهاداتی توهین به ملت ایران و بازی کردن با حیثیت کشورمان است.
کارتر: می‌توانستم ایران را از نقشه محو کنم + پیشنهاد آمریکا در مذاکرات مضحک است 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سگی ایرانی سوژه جدید در آمریکا شد (+عکس)
Earth آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه صادرات نفت ایران خبر داد
Subarrow سیاست آمریکا نسبت به ایران به ویژه فعالیت های آن در منطقه چیست
Subarrow فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا: در آینده‌ای نزدیک عراق را ترک نخواهیم کرد
  استایل و جواهرات کامالا هریس در مراسم تحلیف جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا
  روزنده: مردم مخالف مذاکره با آمریکا هستند/آراء خاکستری، نگاه جناحی ندارند
  نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا(زنده)
  پیش فرض انتخابات 2020 آمریکا و تاثیر آن بر قیمت ارز، قیمت طلا و سکه و قیمت نقره
Heart ارتش آمریکا نخستین آتشبار "گنبد آهنین" را از رژیم صهیونیستی تحویل گرفت
Heart  تحریم‌های آمریکا مقابله با کرونا را دشوار کرده است

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان