امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توفانی در مغز

#1
توفانی در مغز

● چهار نوع اصلی بیماری ام اس عبارتند از:
۱) نوع عود كننده- فروكش كننده
۲) نوع پیشرونده- اولیه
۳) نوع پیشرونده- ثانویه
۴) نوع پیشرونده- عود كننده
شایعترین نوع بیماری ام اس، نوع عود كننده- فروكش كننده می باشد. حدود ۷۵ درصد بیماران در ابتدای شروع بیماریشان در این نوع قرار می گیرند كه در این نوع، بیمار به طور ناگهانی دچار حملاتی می شود كه یك یا چند قسمت از بدنش را درگیر می كند. سپس بیمار به طور كامل یا اینكه تا حدود زیادی بهبود می یابد و بیماری تا حمله بعدی كه اتفاق بیفتد، پیشرفت نمی كند. حمله بعدی می تواند خیلی زود و یا اینكه سالها بعد اتفاق بیفتد.
خطرناكترین نوع بیماری ام اس، نوع پیشرونده- اولیه می باشد كه حدود ۱۵ درصد بیماران مبتلا به ام اس به این نوع دچار هستند. بیماران مبتلا به نوع پیشرونده- اولیه به طور پیوسته حالشان بدتر می شود و در بین حملات، حالشان هیچ گونه بهبود نمی یابد و یا اینكه بهبود اندكی دارند. چنین بیمارانی اغلب در طی پنج سال اول بروز بیماریشان دچار ناتوانیهای شدیدی می شوند.
بیماران ام اس نوع پیشرونده- ثانویه ابتدا در نوع عود كننده- فروكش كننده قرار دارند و در آخر نیز به نوع پیشرونده تغییر خواهند كرد. طی ده سالی كه از شروع بیماری می گذرد، حدود ۵۰ درصد بیمارانی كه در ابتدا در نوع عود كننده- فروكش كننده قرار داشته اند، در نوع پیشرونده- ثانویه قرار می گیرند. در عرض ۲۵ سال حدود ۹۰ درصد بیمارانی كه ام اس آنان در نوع عود كننده- فروكش كننده قرار داشته است، به نوع پیشرونده- ثانویه تغییر خواهند كرد.
بیمارانی كه به چهارمین نوع ام اس، یعنی نوع پیشرونده- عود كننده مبتلایند، از ابتدا دچار ضایعات پیشرونده ای هستند، اما طی آن دچار حملات حاد نیز می شوند كه علایم آن ظاهر شده و بعد از مدتی از بین می رود. حدود ۶ تا ۱۰ درصد بیماران به این نوع از ام اس دچار می شوند.
● انواع بیماری ام اس
▪ نوع عود كننده- فروكش كننده: حمله ناگهانی، سپس تا حمله بعدی هیچ گونه پیشرفتی در بیماری ایجاد نمی شود.
▪ نوع پیشرونده- اولیه: بتدریج و به طور پیوسته حال بیمار بدتر می شود.
▪ نوع پیشرونده- ثانویه: ابتدا با نوع عود كننده- فروكش كننده شروع می شود و در آخر به نوع پیشرونده تبدیل می شود.
▪ نوع پیشرونده- عود كننده: آسیبهای پیشرونده از شروع بیماری وجود دارد، اما حملاتی نیز گاهی مواقع ایجاد می شود.
بیشتر این نوع در افرادی دیده می شود كه بعد از سن ۴۰ سالگی به این بیماری مبتلا می گردند.
به غیر از این چهار نوع ام اس، پزشكان همچنین نوع خفیفی از این بیماری را شناسایی كرده اند كه به اصطلاح به آن نوع «حسی خوش خیم» گفته می شود.
بیمارانی كه به این نوع ام اس دچارند، دچار حملاتی می شوند كه فقط باعث از دست رفتن بینایی و یا حسهای دیگر آنها می شود. این علایم معمولاً موقتی بوده و این نوع ام اس خیلی بندرت باعث بروز ناتوانیهای دایمی می شود، با این حال حملات آن می تواند همانند سایر انواع ام اس به صورت غیرقابل پیش بینی رخ دهد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان