امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^.*اس ام اس ســــــــــــر کــــــــــــاری^.^

برق نگاهت چشماي خمارت لهجه ي حرف زدنت منو ياد گداي سر کوچمون ميندازه !
عزيز خوشگل كوچولو باربي جيگر نمكي نون خشكي دمپاي پاره پلاستيك آب گرم كن سماور شكسته خريداريم !

زندگي قشنگه اگه با تو باشه مرگ قشنگه اگه براي تو باشه دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه من قشنگم اگه با تو باشم اما تو هر کار بکني قشنگ نميشي پس بيخود زور نزن !

هر چي زنگ ميزنم تلفنت نميگيره مثل اينکه جات خرابه . . . به مامانت بگو جاتو عوض کنه !

می خوام روی تمام سنگ های دنیا بنویسم دلم واست تنگ شده و آرزو میکنم یکی از اون سنگ ها به سرت بخوره تا بفهمی دل تنگی چه دردی داره!؟

//////\ 
(< @ @> ) 
o00……00o 
این عکس رو وقتی داشتی دختر همسایه رو دید میزدی ازت گرفتن....واقعا که....از تو بعید بود !

كاشكي علم اونقدر پيشرفت مي كرد كه مي تونستم از همين جا بوسيله اس ام اس شصت پامو بكنم تو چشات !

باغ گل رز با یه سبد ستاره میدم بهت ببر سر چهار راه بفروش سودشم نصف نصف !

بني آدم اعضا يکديگرند که مثل سگ بهم مي پرند چو عضوي بدرد آورد روزگار که پنچر شود چرخ آموزگار تو کز محنت ديگران بي غمي گمونم پسر عمه شلغمی !

اگه از کنار خر رد شدی ار ار کرد . . . بدون زوج مورد علاقشو پیدا کرده ...!!!

اگه يه روز فكر كردي كه يه نفر هر جا مي ري دنبالته و هر مشكلي واست پيش مياد واسش مهمه و ميخواد بهت كمك كنه مطمئن باش كه اون من نيستم !

معلم اضیظم : عذ عینکه به من خاندن و نوشطن عاموخطی حذار بار اضط ممنونم !

تو قلبمي تو خونمي تو همه وجودمي . . . رفتم دكتر، ميگه انگل داري !

خرج كن ولي اصراف نكن. عاشق شو ولي ديوانگي نكن. اسوده باش ولي بيخيالي نكن . حرف بزن ولي وراجي نكن. دوستت دارم........... ولي پورو نشو !

تنهايي دلم را با جذابيت نگاهت پاک کردي خونه قلبم رو از غمها شستي . . . حالا که داري زحمت ميکشي،روي اين ميز هم يه دستمال بکش !

به اشتياق اولين دانه برف . به تحمل اخرين برگ پاييزي . به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان قسم مي خورم که سر کاري !

براي نشون دادنه علاقم به تو 3تا کوه ميسازم: اولي کوه وفا دومي کوه صداقت سومي کوهي که هر وقت بهم گفتي دوستت ندارم از اون بالا پرتت کنم پايين !

خيلي بي فرهنگ و بي شعوري ... در جامعه امروز بيداد مي کنه !

اسمت رو روي كوه نوشتم ريزش كرد، رو آب نوشتم بخار شد، رو كاغذ نوشتم پاره شد، آخه اينم اسمه تو داري؟

جذر عدد 4569876532رو بگير و عدد 1 رو به اون اضافه کن و تقسيم بر 3 کن و نتيجه رو ضربدر 2 کن و عدد بدست امده رو واسه اسکول بعدي بفرست !
^.*اس ام اس ســــــــــــر کــــــــــــاری^.^ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
میسی عزیزم×.×
باحال بودن..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^.*اس ام اس ســــــــــــر کــــــــــــاری^.^ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان